pátek 2. března 2018

Střešní lať 30 x 50

To sice není náročné, ale stojí to čas a další peníze. Běžná délka - metry - případně po domluvě dle možnosti pily. Pekný deň, Letašiová Ďakujeme za upozornenie. Střešní latě ze smrkovéh.


Stavební řezivo, sušené do. Chcete dostávat novinky z našeho webu? Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Dřevoprodej: Našim typickým zákazníkem je osoba či firma, která staví nebo rekonstruuje a pro svou stavbu potřebuje kvalitní.


Hoblované latě Sušené dvoustranně či čtyřstranně. Kvalitní střešní latě ze severského smrku, či borovice. Provozovatel webu: SKÁCEL HRANICE, s. Impregnovaná proti škůdcům a plísním Zabarvení. V nabídce máme střešní latě o průřezu 30xmm a 40xmm v délce 4m. Zakázková výroba venkovních parapetů, oplechování, klempířských výrobků, prvků, doplňků, e-shop výrobků na míru, povrchové úpravy.


Smrkové latě impregnované přípravkem DEKSAN PROFI určené pro vytvoření laťování pro střešní krytiny. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Nejlevnější e-shop Na statečku. Zboží za akční ceny, slevy. Kalkulace střechy - cena materiálu pro střechu a porovnání střešních krytin.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Okamžitý výpočet ceny střechy v našem kalkulátoru. Smrkové dřevo je impregnované proti škůdcům a hnilobě. Po dohodě lze na zakázku vyrobit i jiné profily a při paketovém odběru provést i impregnaci.


Cena za zboží se může lišit vzhledem ke změnám kurzů měn. Poptejte u nás zboží a my Vám vystavíme Výzvu k platbě s aktuální cenou a termínem platnosti. Nabízíme nejen palubky, podlahy, madla. Webové stránky mají informační charak.


Používá se jako nosná konstrukce střešní krytiny. Latě jsou impregnované proti. Cena v přepočtu za metr: 1 Kč Hrubé střešní latě se používají na laťování pod lehké střešní krytiny, nebo do lehkých stavebních konstrukcí. Zavěšují se na roznášecí podpěrnou lať x (x 60) mm, která se umístí ve vzdálenosti cca (cm) nad lať závěsnou. Rozměry a vzdálenost roznášecí latě jsou individuálně určeny typem tašky.


Do dvou držáků univerzálních se osadí držáky roštu a na ně se přikotví rošt. Použití je možné od sklonů 15° - 55°. Dřevoobchod KC Karlovy Vary a. Lať je druh řeziva vyroben nejčastěji ze smrkového dřeva. Montážní příslušenství pro solární a fotovoltaické panely. Držáky solárních a fotovoltaických panelů.


Příchytka tašky Bobrovky (pozinkovaná) pro latě x mm. Prostupy pro střešní solární syst. Proti působení sacího účinku větru je třeba krytinu zajistit. V naší nabídce najdete také tvrdé palivové dřevo vhodné pro krbové vložky ale také otevřená topeniště. Tento e-shop využívá soubory cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Nesouhlasím s použitím cookies (zobrazí se prázdná stránka). EZIVO – střešní latě , desky. Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je.


Jako lať pod krytinu nebo jako podkladní lať na výrobu roštu. Ale dá se využít i pro kutilskou výrobu, regály atd. Dodáváme perfektně řezané latě vyrobené z kvalitního dřeva.


Společně s KVH hranoly vám můžeme jednou dopravou zavézt i OSB desky, střešní latě a palubky (tyto materiály jsou od jednoho dodavatele), ne však ostatní materiály jako například vaty, polystyreny apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky