čtvrtek 9. srpna 2018

Metrové dřevo

Bříza rychle vysychá, na 1kg má vyšší výhřevnost než tvrdé dřevo a dobře hoří. Březové dřevo je vhodné na chaty a chalupy, kde potřebujete rychle vyhřát vychladlý prostor. Palivové dřevo dodáváme do širokého okolí.


Do vesnic a měst v okrese Přerov, Omlomouc a Kroměříž. Naším dřevem můžete topit jak v krbu, tak v kotli. Dopravu zajišťujeme vozem kontejnerový MAN, kterým rozvážíme metrové dřevo i štípaná polínka.


Cenu dopravy metrového dřeva počítáme dle tabulky. Dodáváme palivové dřevo do Brna a širokého okolí okolí AKTUÁLNÍ CENÍK ZDE Těžba dřeva datu 26. Tip: objednejte pohodlně online pomocí formuláře – budeme Vás kontaktovat Ceny platné pouze při objednání online. V posledních dvou desetiletích zažívá palivové dřevo.


Dřevo metrové neštípané skládané Měkké palivové dřevo smrk a borovice po prostorových metrech skládaných v kontejneru. Všechna práva rezervována DrevoPoptavka. Dvoumetrová polena, průměr až cm.


Pro více informací mě kontaktujte. Nabízíme k prodeji kvalitní palivové dřevo smrk. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů palivové dřevo.


Dřevo metrové skládané štípané Štípané palivové dřevo ručně skládané v kontejneru po prostorových metrech. Krbové a palivové dříví se prodává jednak ve formě metrové a dvoumetrové kulatiny, dále jako nařezané(krátké) neštípané dřevo v délkách 3 a 50cm a nebo nařezané(krátké) štípané dříví v délkách 3 4 a 50cm. Množství krátkého palivového dřeva se měří a prodává ve formě rovnané i sypané, metrová a dvoumetrová kulatina pouze ve formě rovnané. Prodej palivového dřeva přímo od vlastníka lesa.


HydroCombi – – štípačka na metrové dřevo. Dřevo je tak před štípáním snadno zafixováno. Vysoce kvalitní hydraulický systém s průmyslovým čerpadlem z šedé litiny s tichým chodem Výkonný hydraulický systém stípačky POSCH zajišťuje vysoký výkon čerpadla při nízkých otáčkách vývodového hřídele. Pomocí březové kůry lze rozdělat oheň i za deště.


Při hoření tvoří krásné plameny a poskytuje velmi příjemnou vůni dřeva (obsahuje éterické oleje). Pomocí systému Fixomatic nebo hrotu pro upevnění dřeva lze dřevo upevnit před zahájenímštípání bez nepříjemného přidržování. Sériové zařízení pro zvedání kmenů umístí těžké kmeny do správné polohy a zajistí pohodlné štípání šetřící záda.


O něco dražší palivové dřevo z listnatých stromů je kvalitnější. Rozměry, respektive délka špalků je vždy 2 nebo centimetrů. Kontakt - palivové dřevo v dvoumetrových délkách Zuzana Fenclová (prac.dny 7-hodin) informace na tel. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Důvody, proč odebírat dřevo od nás.


Jsme jedni z nejlevnejších distributorů palivového dreva Levná doprava. Dřevo Vám levně dopravíme na místo určení GARANCE objemu dřeva. Garantujeme Vám, přesný objem dřev. Vám dřevo metrové, štípané a také špalkové listnaté tvrdé a jehličnaté měkké. Dub, jasan, javor, habr dle aktuální nabídky.


Prodám tvrdé palivové dřevo (buk). Momentálně k odběru m3. Dřevo , které nelze zhodnotit lépe, zpracováváme v naší provozovně v Deblicích na krbové a palivové dřevo. Z přetříděného dřeva vyrábíme metrové palivové dřevo , krbové dřevo nařezané, naštípané i volně sypané. Dodáváme také vyschlé dřevo balené v bednách či pytlích a třísky na podpal.


Tatra (tady je nutné cenu za dopravu individuálně domluvit). Nebo možnost dovozu max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky