pondělí 17. září 2018

Asfaltová krytina

Nepopíratelnou výhodou asfaltové střešní krytiny je snadná pokládka a možnost lepit jednotlivé vrstvy přes sebe. Pri pokládke asfaltovej strešnej krytiny je dôležitý najmä jej sklon, ktorý by nemal byť ani príliš veľký, ani príliš malý. Mimoriadne kvalitná strešná a obkladová vlnitá krytina z organických vlákien. Ponúkame Vám krytiny od výrobcov: IKO TEGOLA. Asfaltové střešní krytiny BARDOLINE S125.


V nabídce je ucelený sortiment zahrnující širokou škálu druhů, tvarů a barev asfaltových desek, šindelů a modifikovaných střešních tašek. V případě asfaltových střešních krytin se jedná převážně o asfaltový (bitumenový) šindel. Nejznámějším je kanadský šindel.


Ak je krytina ukončená háčikom (namiesto víchrovej spony), poškodená šablóna sa uvoľňuje tak, že sa viditeľná časť háčika otočí kliešťami o 90°. Viditeľná časť háčika sa po montáži obdĺžnika opäť otočí do pôvodného tvaru. V našej ponuke nájdete V našej ponuke nájdete asfaltové hydroizolačné materiály a asfaltové šindle , mostové hydroizolačné pásy , strešné doplnky. Strešný asfaltový šindel je výrez zo špeciálneho asfaltového pásu (alebo bituménový pás), ktorý patrí medzi ľahké strešné krytiny.


Jde o skládanou střešní krytinu. Bežně ji dělíme na asfaltové šindele - ty jsou běžnější a asfaltové pásy. Vlnitá asfaltová (bitumenová) krytina od výrobce Onduline – Stavební materiály, s. Mimořádně kvalitní střešní a obkladová vlnitá krytina z organických vláken. Bitúmenová krytina , nazývaná aj asfaltová , sa vyrába lisovaním vláknitej osnovy, ktorá je napustená organickou živicou a impregnovaná bitúmenovým.


Střešní krytina IKO je tady pro krásné. Asflatové šindle najvyššej kvality. Víťaz testu odolnosti proti vetru. Montáž sa začína za hrebeňom mechanickým kotvením (typ kotvy: oceľová tanierová podložka s vhodnou skrutkou do dreva). Plní nejen ochranou funkci ale také izolační a estetickou.


Icopal 3D Gardener je asfaltová krytina modifikovaná SBS kaučukom na pokrývanie nových šikmých striech aj rekonštruovaných šikmých striech pokrytých asfaltovanými pásmi, asfaltovými šindľami a maloplošnými eternitovými šablónami. Je ľahká, vodotesná, so vzhľadom keramických skladaných krytín. Farebný hrubozrnný minerálny posyp na vrchnej strane asfaltovej krytiny vytvára priestorový vzor rôznych typov krytín a vyvoláva priestorový dojem pokrytého povrchu.


Vyznačují se příznivou cenou, dlouhou životností, jednoduchou a rychlou pokládkou. Inovatívna hydroizolačná krytina Icopal 3D je efektívnym spôsobom obnovy strechy. Je vodotesná a má vynikajúce mechanické vlastnosti.


Trapézový plech Vlnitý plech Príslušenstvo. Plastov é Pozinkované Príslušenstvo. Paropriepustné Parotesné Príslušenstvo. Sú to vlastne špeciálne tvarované asfaltové pásy, ktorých základom je sklené vlákno potiahnuté asfaltovou hmotou.


Tieto vlákna sú sýtené bitúmenom a tvarované tlakom pri vysokej teplote do tvaru vlnitých dosiek. Vyrábí se ve barevných provedeních. Hodí se ale také jako střešní krytina i pro novostavby, jelikož mohou nabídnout několik velmi zajímavých vlastností.


Nízkou plošnou hmotnost, extrémní odolnost, dlouhou životnost, variabilní vzhled a rychlou aplikaci. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Nová krytina Isola Powertekk Plano. Panely Ruukki získaly celosvětovou certifikaci od FM Approvals.


Nová tiskovina se značkami Tondach, Terca a Penter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky