pondělí 17. září 2018

Deska sololit

Sololak – jednostranně povrchově upravená MDF deska. Deska je vhodná pro nábytkářský průmysl (dna zásuvek, záda skříní), stavební průmysl a výrobu obalů. Desky se vyrábí mokrou cestou splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózové hmoty. Desky jsou vhodné pro nábytkářský průmysl. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete.

Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Dřevovláknitá deska (DVD) je velkoplošný materiál vyrobený na bázi dřeva. Vyrábí se z vláken dřeva nebo jiných lignocelulózových materiálů. Zkratka HDF pochází z anglického spojení slov High Density Fibreboar což můžeme přeložit jako vysoce zhuštěná deska nebo panel z dřevních vláken. Nabízíme sololit oboustranně broušený, a to v různých rozměrech (tloušťka je jednotná - 3mm).


Popis: Vysoce hustá dřevovláknitá deska , vyrobená z dřevěných vláken za vysokého tlaku a teploty s lakovaným povrchem. Klasifikace: EN 622-Emisní. Deska je jednostranně hladká a je základním materiálem k výrobě akulitu.


Sololit i MDF desky na přání naformátujeme.

Jsou velkoplošné materiály, které se vyrábějí splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózové hmoty mokrou cestou. Použití v kutilství, stavba nábytku. Archiv Výtvarné umění – sololit (Fiber board) – – lisovaná dřevovláknitá deska Galerie děl umělců z České a Slovenské republiky.


Pevná sololitová deska mm silná (sololit nahradil klasickou dřevitou lepenku pro svoji lepší stabilitu, pevnost a odolnost vůči vlhku), která je na svrchní straně polepena klasickým malířským šepsovaným plátnem s bílým univerzálním šepsem vhodným pro veškeré techniky, např. Stůl Pinguin Camping Table XL. Deska stolu je tvořena dvěma dřevovláknitými deskami ( sololit ) na nichž je nalaminována plastová folie.


SOLOLIT- DŘEVOVLÁKNITÉ DESKY TVRDÉ. Surová dřevovláknitá deska. Lakovaná verze sololitu (z jedné strany). Akulak = lakovaný děrovaný sololit.


Deska se položí na šablonu, formu nebo do kopyta, drážky se natřou lepidlem, zrcadlově se na první desku položí druhá deska systémem drážky na drážky. FORMÁT, SKLADEM, NA ZAKÁZKU. Forma se uzavře nebo stáhne, lepidlo se nechá zaschnout. Povrch desky lze dýhovat nebo upravovat jako u obyčejné MDF desky. Tloušťka 2mm V případě potřeby většího formátu je možný i formát 2. MDF desky (Medium Density Fibreboard) jsou středně husté dřevovláknité desky vyrobené z vláken většinou jehličnatých dřevin, pojených.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Jednostranně lakovaná dřevovláknitá deska. Jedná se plošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském průmyslu, především v. Rad by som zacal malovat na sololit acrylic farbami, mozete mi poradit. Oblast použití: Pro další povrchovou úpravu, obalový materiál, ve stavebnictví, v nábytkářské a truhlářské výrobě.


Akulit je dřevovláknitá deska vyráběná stejnou cestou jako předešlé s tím rozdílem, že je děrovaná. Hobra (E-SHOP) Hobra je velkoplošný materiál, který se vyrábí splstněním speciálné rozvlákněné lignocelulózové hmoty mokrou cestou. Jedná se velkoplošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském průmyslu a čalounické výrobě. Tento velkoplošný materiál vyrobený na bázi dřeva je využíván především ve své surové podobě.


Dům a zahrada - Prodam sololit bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky