úterý 18. září 2018

Epoxidové plastelíny

Zpracovatelnost epoxidové plastelíny je minut při pokojové teplotě, vytvrzená bude po hodinách. Autor: JARA (text), Pavel Zeman (foto) Klíčová slova: dvousložkové lepidlo, epoxi epoxidová plastelína, lepidlo, tmelení. Epoxidová lepidla a plastelíny Komplexní nabídka epoxidových lepidel a tmelů (plastelín) určená od drobných oprav a lepení až po průmyslové použití. Lepidla splňují vysoké nároky na pevnost, odolnost, nepodléhají stárnutí.


Zde je použití plastelíny Alteco Epo Putty přímo nutností. Dlouhá zpracovatelnost nám umožní plastelínu dobře aplikovat a především během minut, které máme k dispozici, dotvarovat plastelínu do požadovaného tvaru. Po vytvrzení lze brousit, vrtat i přetírat.


Na rozdíl od těch tekutých se prodávají ve formě měkké hmoty, vyrábí ji například Henkel či UHU. Funkční pevnost dosáhne po minutách. Minimální pracovní teplota je °C. Skladujte v suchu a chladu.


KB3MEGA BOND epoxidové lepidlo 70g. Dvousložková hmota, která ztuhne na tvrdost oceli minut po smíchání. Může být uzemněn, poklepán, uložen a na. Jedná se o dvousložkové.


ALTECO Epoxy Steel min 5g. Na rozdíl od tekutých lepidel se prodávají ve formě měkké hmoty a hodí se všude tam, kde nepomůže běžné lepení, například u ulomeného ucha hr. Tuto je použitie plastelíny Alteco Epo Putty priamo nutnosťou.


Dlhá spracovateľnosť nám umožnia plastelínu dobre aplikovať a predovšetkým behom minút, ktoré máme k dispozícii, dotvarovať plastelínu do požadovaného tvaru. A snesou teploty kolem bodu mrazu a lepí! Vytvrzování začíná po cca minutách. Drobné kancelářké potřeby.


Kancelářské klipy Kancelářské sponky Špendlíky a připínáčky Čistící prostředky. Veľmi pevná dvojzložková epoxidová plastelína s mimoriadnou účinnosťou a jednoduchým spôsobom použitia pre opravy, lepenie, tesnenie, modelovanie. Zdarec chlapci, dávám do kupy lamináty na okruhovku, a sem tam jsou poničený otvory na šrouby a chtěl bych to nějak pospravit. Zkoušel někdo epxoidové.


Prezri si u nás epoxidova plastelina a porovnaj ceny v 10. Velmi pevná dvousložková plastelína s jednoduchým způsobem použití pro rychlé opravy, lepení, těsnění, modelování, montáž a plnění. Dělí se také na pomalé a rychlé a jejich využití je všude tam, kde potřebujeme spojovat předměty, doplňovat materiál, utěsňovat škvíry.


Epoxidová dvousložková lepidla jsou vhodná pro lepení téměř všech druhů materiálů – např. Naleznete zde i epoxidové plastelíny. Vo všeobecnosti sa epoxidové lepidlo stalo nepostrádateľným pomocníkom v každodennom živote.


Epoxidové lepidlo je aplikácia na lepenie plastového rámu. Používa sa na opravu obuvi, rekonštrukciu malého nábytku, výrobu upomienkových predmetov, tesniacich spojov rúrok atď. Nyní se na trhu objevují také takzvané epoxidové plastelíny , které jsou hitem převážně posledních let.


Svou oblibu si získaly především pro snadnou manipulaci při práci. Nechtěné nerovnosti pak byly doladěny pomocí epoxidové plastelíny , která je pro tento účel velmi vhodná. Lze ji totiž namočit, díky čemuž se pak nelepí na prsty a výborně se s ní pracuje. Velké formáty v malé koupelně - RAKO Světlo správně odražené od zrcadla dokáže malou koupelnu zvětšit.


Vzhledem připomínají modelínu a mají dvě části – světlou a tmavou. Po smíchání plastelíny vytvrzují do tvrdého materiálu, který je možné vrtat, brousit, přetírat a některé jsou dokonce odolné vodě, takže s nimi lze lepit i materiály pod vodou. Existují různé druhy, které se liší rychlostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky