pondělí 17. září 2018

Štěpkování dřeva

URBAN vybavené noži se zvýšenou odolností zpracují i dřevo s hřebíky. Skorpion 3SDB je bubnový štěpkovač v podobě speciálního přívěsu rčený pro štěpkování dřevitého odpadu s průměrem do 2mm. Velký prostor pro nakládání dřeva - hrdlo s. See actions taken by the people who manage and post content.


Později se činnost rozšířila na pořez dřeva, výrobu stavebního řeziva a palet. Odvoz na sběrný dvůr se totiž někdy může prodražit. Naše firma využívá štěpkovacích strojů značky GreenMech kolový a pásový, Škorpion kolový.


Tyto stroje jsou spolehlivé a nabízejí široké využití jak v městské zeleni tak v těžbě dřeva. V blízké době rozšíříme svou činnost o novou technologii, zvanou štěpkování , při které lze za určitých okolností zpracovat na energeticky využitelnou štěpku jak palivové dříví, tak také tenčí větve nebo odpad z pilařských provozů. Věnujeme se prodeji dřeva, štěpkování stromů a větví nebo sušení a moření dřeva. Zajišťujeme přepravu dřevní kulatiny, brousíme kotoučové pily a řetězy do motorovek. Nabízíme služby štěpkování biomasy, okor a dřeva.


Zpracování biomasy, klestu. Výkup a prodej štěpky, palivového dřeva a kontejnerová doprava. Laski LS1DW Track Štěpkovač je určen k likvidaci větví, kmenů, keřů, kůry a dalších nadzemních částí rostlin nebo výrobě štěpky z uvedených materiálů a dále příp.


Kromě samotné těžby se naše firma zabývá také vyklízením pasek po těžbě dřeva a štěpkováním odpadní dřevní hmoty. Ke štěpkování lze využít prakticky jakoukoli odpadní dřevní hmotu od větví z průklestu stromů a keřů, až po části kmenů. Cena za štěpkování je smluvní dle dohody. Zprostředkováváme štěpkování dřevního materiálu do cm.


Vhodným dřevním materiálem pro štěpkování jsou například keře, živé ploty, větve z průklestu stromů nebo dokonce nějaké části kmenů. Centrum odpadového hospodářství Radim disponuje širokým strojním vybavením pro štěpkování dřevní hmoty, drcení a zpracování bioodpadu, likvidaci pařezů a starých stromů. Dovolujeme si Vám nabídnout specializovanou službu v oblasti lesnické, veřejné a ostatní zeleně rostoucí mimo les. Při řešení těchto náročných úkolů společnost disponuje vyškolenými profesionály, nejmodernější technikou, zpracovatelským zázemím a dlouholetými bohatými zkušenostmi. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.


Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Stroj je vybaven hydraulickou rukou na vkládání materiálu o délce 5m. JSME PŘIPRAVENI KÁCET VE TŘECH KRAJÍCH.


S rizikovým kácením stromů jsme začínali ve Frýdku-Místku. Nyní uskutečňujeme zakázky v Moravskoslezském, Zlínském a Olo. Výškové práce - provádíme z lan, žebříků či plošin. Jde zejména o nátěry konstrukcí, hal, střech, stožáru.


Provádíme činnosti v oboru lesnictví – těžba a přibližování dřeva , rizikové kácení, ořezy stromů, štěpkování , odkup dřeva. Disponujeme profesionálním drtičem dřeva, jehož počet v ČR se počítá na kusy. Je schopen rozdrtit velké kusy dřeva, pařezy i celé klády. Pro majitele lesů a firmy v nich hospodařící zajistíme stahování dřeva.


Dále nabízíme štěpkování dřeva. Kromě velkoobjemové přepravy vám tak můžeme nabídnout i veškeré zemní práce nebo třeba štěpkování dřeva a prodej sypkých stavebních materiálů. Dnes už je nás víc než 1 své služby vám může nabídnout přes našich strojů a díky vám stále rosteme.


Autodoprava, prodej dřeva. LTD-lamino, DTD-dřevotříska. Výkupu dřeva na odvozním místě (OM),tzn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky