pátek 14. září 2018

Výroba klempířských prvků

Naše práce zahrnují nejen všechny klempířské a pokrývačské práce, ale také tesařské práce a novinkou v naší firmě je pronájem klempířké dílny. Mezi hlavní činnosti patří zpracování plechu, provádíme klempířské práce – stavební klempířství, jsme však schopni zrealizovat široký rozsah prací dle přání kli. Výroba klempířských prvků.


Našim klientům realizujeme výrobu klempířských prvků a ohýbání plechů. Používáme ocelové plechy lakované, pozinkované resp. Dobrý den,prodám klempířské prvky Fezn lakovaný plech (černá,cihlová,antracit,červená) v rozvinuté šíři 2mm a max.

Cílem naší společnosti je všestranně spokojený zákazník, proto v sortimentu našich produktů naleznete i řadu. Josef Opluštil – Tesařské, pokrývačské a klempířské práce Vyškov (Rousínov - Rousínovec) 12km. Klempířské prvky, svitky a tabule: výroba klempířských prvků dle Vašeho zadání, délky až do metrů vč. Stavba a rekonstrukce střech. Provádíme pokrývačské, tesařské a kle.


Budete-li mít jakékoliv dotazy ohledně našich služeb, neváhejte nás kontaktovat. Využijte pro to e-mailový formulář nebo telefonní číslo. Veškeré prvky pro Vás vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů.

Chcete výrobu kvalitně, rychle s osobním přístupem? Naše vlastní výrobky se vyznačují tou nejvyšší kvalitou zpracovávaných materiálů. Ať se jedná o výrobky z mědi, titanzinku.


Naše společnost nabízí nejen dodávku, ale i montáž všech dodávaných produktů. Zpočátku byla hlavní činností společnosti výroba klempířských prvků a jejich. Svařování hliníkových konstrukcí metodou TIG, zámečnická výrob. Zaměřuje se především na výrobu a prodej klempířských prvků , obráběcího nářadí, strojírenskou výrobu, velkoobchod a specializovaný maloobcho nákup a prodej maziv a prodej spojovacího materiálu. Zabýváme se zakázkovou výrobou veškerých klempířských prvků , dle vašich přání a přesných požadavků.


Díky dlouholetým zkušenostem a moderním technologiím vám dokážeme vyrobit prvky jak standartních, tak i nestandartních rozměrů. KLEMPÍŘSTVÍ, KLEMPÍŘSKÉ PRÁCE PRO BRNO. Nabídka klempířských prvků v e-shopu, lemování, okapnice, lišty, úžlabí. Navštivte náš internetový obchod prodom-cz.


Uvedené ceny jsou bez DPH a jsou to ceny orientační, vždy záleží na množství, šířích, délkách, provedení. Prodej velkoobchodního i maloonchodního sortimentu pro obor stavební klempířství a pokrývačství. V případě větších či opakovaných. Nabízíme největší výběr klempířských ohýbaných prvků s dopravou až k Vám.


Ceník na všechny prvky je v kalkulátoru ONLINE! Navrhneme vám takové řešení klempířských prací, které bude optimální jak z hlediska estetického, tak i požadované kvality a ceny.

Kompletní výroba klempířských prvků : Vyrábíme na míru veškeré klempířské prvky. Hledáte-li vhodné klempířství pro výrobu klempířských prvků , spolehněte se na společnost BezVa. Aktuální katalog firem v kategorii výroba klempířských prvků.


Samozřejmostí nabídky služeb je výroba klempířských prvků na zakázku ať už pro koncové zákazníky, kteří nemají možnost vlastní výroby těchto. V naší dílně vyrábíme různé klempířské výrobky a ohýbáme plechy do délky 4m pro firmy i soukromníky. Na zakázku vyrábíme veškeré klempířské prvky do délky m, a to ve všech dostupných variantách, které plech. Klempířství Vojta Cihlář Vítáme Vás na stránkách naší firmy.


Stavební klempířské prvky vyrábíme z plechu pozink, titanzinek a měď. U nás lze zakoupit žlaby, roury, kolena, háky, závětrné lišty a střešní průlezy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky