úterý 29. prosince 2015

Lanový žebřík

Provazový žebřík se hodí jak do interiéru, tak do exteriéru. Profesionální provazové žebříky vyrábíme z přírodních a syntetických. Prolézačky) Hodnocení produktu:.


Dětská prolézačka Suprafort DRAGON je oproti modelu ATLANT obohacena o lanový žebřík a závěsnou hrazdu na obou. Pokud není uvedeno jinak, tak se žebřík nesmí používat v horizontálním kotvení ani jako lanový most.

U žebříku je nutné dodržet polohu v niž jsou bezpečnostní uzly dole. Bezpečné a rychlé zavěšení na jedno kovové oko. Lanový žebřík K pronájmu nabízíme metrů dlouhý lanový žebřík. Tato zábavná atrakce potěší děti i dospělé.


Lanový záchranný žebřík s řetězehlavní funkce. Záchranný žebřík je určen k evakuaci lidí v různých situacích, včetně požárů. Na výběr jsou tři barevné varianty konstrukce - červená.

Vytvoření lanového žebříku vlastním rukamase vyrábí poměrně často, protože takový design se může stát pohodlnou adaptací v domácnosti. Lanový hliníkový žebřík semiprofi 2xpro práce do m. Doporučujeme Vaší pozornosti teleskopický. Detailní popis produktu. Zahrajte se s lehkostí s lanovým žebříkem Trigano.


Vhodný jako žebřík na strom, na palandu. Provedení s plastovými protiskluzovými příčkami, bezpečnostími uzly proti posunutí příček a kovovou očnici v místě zavěšení žebříku. Dřevěná konstrukce a doplňky jsou ošetřeny pouze nezávadnými a bezpečnými barvami na bázi vody. Vyrobeno z březového dřeva a překližky. Plastové příčky lanového žebříku mají protiskluzovou úpravu a jsou jištěny.


Maximální nosnost kg. Jeden z našich nejprodávanějších typů pro velké výšky. Velmi kvalitní provedení: ocelové. Pronájem zábavných atrakcí na firemní akce. Zábavné atrakce střední Čechy.


Vaše děti se tak mohou dostat po žebříku na pirátskou loď, slézt ze.

Jedná se o velmi kvalitní provedení žebříku, který má ocelové bezpečnostní zámky. Udělat lanový žebřík s vlastními rukama je výhodnější než koupit hotovou prodejnu. Spolehlivý lanový žebřík je nezbytnou součástí domácnosti, a to. V mezipatře je možnost si posedět, pro chvíli oddechu.


Inzerát lanový žebřík 10m. Písek, cena 700Kč, od kikiluk na Sbazar. Certifikované žebříky určené pro hasiče, horníky a pod.


Multifunkční žebřík 4xpříčky, délka m Vysoce kvalitní žebřík , štafle jsou skutečným pomocníkem v domácnosti, dílně, na zahradě, ale i při profesionálním využití. Záleží jen na zákazníkovi zda bude chtít dřevěný nebo plastový žebřík. Obsahem balení je pět dřevěných nebo plastových šprušlí, lana, a. Dvoudílný výsuvný žebřík s lanem Forte, počet příček 2xaž 2x2 max. Dětský lanový žebřík Legler Stormer.


Zabavit děti déle jak hodinu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky