čtvrtek 31. prosince 2015

Slzičkový plech cena

Zde najdete rozměry a tloušťky slzičkových plechů. Dle možností rádi zajistíme jiný rozměr či poradíme s výběrem slzičkového plechu přesně podle. Najpoužívanejší hliníkový plech - QUINTET - 5xslzičiek kolmo na seba. V prípade úpravy hliníkových plechov (ohýbanie, vysekávanie) prosím konkatujte nás obchodný tým. Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit.


DPH pro množství 1-ks. Minimální prodejní množství je tedy jedna tabule. Predaj hliníkových slzičkových plechov a iných polotovarov z hliníka a ich zliatin. Sú hlavným obchodným artiklom firmy Bikar.


Povrch môže byť hladký, alebo v prevedení protišmyk ( slzičkový ). Vhodný na strihanie, ohýbanie, zváranie. Použitie v stavebníctve, strojárenstve, elektrotechnike. Názov (a) Dĺžka Cena s DPH Skladom Mno. KVALITA, PRIJATEĽNÉ CENY A MAXIMÁLNY SERVIS.


Hliníkové plechy hladké - skladem vedeme H– což je polotvrdý plech. Nenašli jste zboží, které potřebujete? Sdělte nám prostřednictvím tohoto formuláře, co sháníte a budeme Vás co nejdříve kontaktovat. Article n°: KR18EX0The color representation is only illustrative and dependent on your display device.


SLZIČKOVÝ HLINÍKOVÝ PLECH – PROTIŠMYKOVÝ. Stále máme na skladě široký sortiment polotovarů z hliníku a jeho slitin. Název Měrná jednotka Cena za měrnou jednotku (bez DPH) Cena za měrnou jednotku (s DPH) Váha měrné jednotky objednávané množství plech slzičkový 3. Omlouváme se zákazníkům, ale momentálně jsme na řezárně přetíženi, proto může docházet ke zpoždění v dodání materiálu.


Slzičkový plech lístek je vhodný jako protiskluzový plech v automobilovém nebo v loďařském průmyslu. Hliník je antikorozní , lehce se tvaruje, je svařitelný a recyklovatelný , proto je vhodný stavební materiál. Jednostranně lakovaný pozinkovaný plech.


Oboustranně lakovaný pozinkovaný plech. Plech tabule měď mm 1x2m. Harmonický vzhľad trapézového plechu Regamet T-je vhodný. Internetový predaj hliníkových a nerezových profilov, plechov, plexiskla, polykarbonátov a príslušenstva k polykarbonátom. Tabulka snášenlivosti kovů.


Ocelový pozinkovaný plech. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým. Rádi vám poradíme a doporučíme ten nejlepší plech pro vaše aktuální potřeby. Zároveň nabízíme i jejich dělení plazmou či laserem.


Stejně tak není překážkou ani doprava. Vážení zákazníci, pri objednávke hladkého hutného materiálu sa vždy účtuje plná cena dopravy aj v prípade, ak by mal zákazník nárok na dopravu zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky