čtvrtek 31. prosince 2015

Poklop na studnu

Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek. Objednejte si nový poklop na studnu Zákrytovou desku vám dovezeme a nainstalujeme. Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Potřebujete zakrýt kanál, šachtu, studnu nebo cokoliv dalšího, abyste zajistili bezpečnost využívání a také estetickou stránku?


Plánujete stavební úpravy kole.

R kvalitní šachtové poklopy. Mám zájem o skruže na studnu. Najde se jen málo kameníků, kteří tento výrobek nabízejí, a to většinou z důvodu malé poptávky. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku.


Výška obvodové hrany: mm Tl. Termín výroby: 7-dní. Zakázková výroba, záloha.

Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete. Nepronikne ani mravenec ani voda a přitom to dýchá. Tohle řešení nemá chybu.


Chcete-li vypracovat nabídku, vyplňte a odešlete poptávkový formulář. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. Dom a záhrada - poklop na bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Vyberajte z inzerátov. Na horkou vodu do 130°C s impulsním výstupem. Příslušenství - domovní vodoměry.


Vodoměry na studenou vodu do 50°C. Objednajte si nový poklop na studňu Zákrytovú dosku vám dovezieme a nainštalujeme. Kvalitní poklop na studnu - základ každé studny Základem každé studny je poklop.


Dříve nebyly poklopy tak časté, bylo však zjištěno, že poklopy jsou schopny vykopanou studnu výborně zpevnit a zabránit proniknutí hlíny do pramene vody.

Armovaný poklop na studnu. Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Na objednávku je možná výroba s větracím otvorem. Velkou výhodou je nízká hmotnost, cena a nulová atraktivita pro sběrače kovů. Vyhotoven v protiskluzové úpravě z. Poklopy jsou opatřeny z zámkem.


Hmotnost 100cm poklopu 1kg. Plastové poklopy na studňové skruže priamo od výrobcu. Lacný poklop vhodný na studňe, šachty, kruhové otvory. Vyrobená je z kvalitného borovicového dreva. Vyrábíme poklopy plastové na studnu a na skruž.


Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám. Naše poklopy mají spoustu výho podívejte se na podrobnosti. Ak chcete požiadať o vypracovanie ponuky, vyplňte a odošlite dopytový formulár.


Drevený poklop má priemer 100cm. Skladeposledních ks. Skruže bez prepojenia sú holé skruže bez prepojovacej obruče, vhodné na vrch studne, alebo pri použití iba jedného kusu, pretože sa nedajú spájať do seba.


Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky