úterý 29. prosince 2015

Lepové desky

Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Obrovskou výhodou lepových desek je skutečnost, že nás na výskyt škůdců upozorní velmi brzy a my tak můžeme snáze a šetrněji začít s jejich likvidací.


Naše doprava, DP ČP a Uloženka - pracovní dny. Osobní odběr pracovní dny.

Oříškové aroma a žlutá barva lepové pasti na hmyz přiláká jak mouchy tak i šváby. Deratizační lepidlo škůdce zachytí a nepustí pryč. Desky jsou určené pro zapíchnutí do substrátu. STOPSET B desky bílé 25xcm. Bílé lepové desky k odchytu škodlivého hmyzu (pilatka švestková, pilatka jablečná, pilatka žlutá atd.).


Lepová past pro zachycení škůdců. Díváte se přes plot k sousedovi a říkáte si, jaký má asi fígl, že je jeho trávník tak krásně zelený? Jednou možností je, že využil travní koberce.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Padané ovoce pečlivě sbíráme, dozrávající sledujeme. Optické lapače s nevysychavým lepem proti mšicím, molicím, smutnicím, vrtalky, blýskáčci, dřepčíci, krytonosci. Popis a použití:Atraset je lepová past s atraktantem na rybenky, stínky, svinky a jiný lezoucí hmyz.


Pomáhají nám identifikovat škůdce v pěstírně a také. Včas odhalí problémy s hmyzem. Mnoho škůdců je lákáno výraznými barvami květů.


Zvláště pilatka švestková způsobuje značné. Profesionální světelné el. Proti jakým škůdcům je určen? Lepy, lepové desky a pásy, dýmovnice, pasti na hmyz, sítě proti hmyzu - PROHOPO.


Jedná se o nevysychavé lepidlo s okamžitou a rychlou účinností. Použití: aplikujte na karton nebo jiný rovný a plochý nenasákavý. Biocont žluté lepové desky 5ks BIOCONT žluté lepové desky (molice, mšice, třásněnky, smutnice, vrtalky). Lapač hmyzu a škůdců na stromech.


PestWest (kartonová) Umožňuje použití pro více typů lapačů díky perforacím – snadno upravíte velikost.

Stopset žluté lepové desky odchytávají létající škodlivý hmyz, hlavně smutnice, molice, vrtule, mšice. Lepivý pás dobře uevněný těsně kolem kmene stromu slouží jako mechanická bariéra, která funguje jako biolologicky šetrný, pomocný. LEPOVÉ DESKY ŽLUTÉ číslo rozhodnutí o zápisu do úředního registru.


C BIOCONT LABORATORY spol. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jsou určené ke sledování a k. ARBOBAND - lepové desky k ochraně rostlin a stromů před škůdci. Působení: žluté lepové desky jsou určeny k odchytu. Chrání především před pilatkami, květilkami.


Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky