pondělí 28. prosince 2015

Prodejna guma ječná

Vítejte na stránkách společnosti GUMA s. Již let jsme Vám na Ječné ulici v Praze nabízíme široké portfolio výrobků z technické pryže, lepidel, tmelů, plastů, linolea a dalších. Nenašli jste v našem sortimentu, co jste hledali. Myslíte si, že požadované zboží můžeme zajistit? Napište nám a my Vás budeme obratem informovat zpět o. Guma , obchod v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Naše stavební firma zajišťuje kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domů, zateplení fasád a pokládku zámkové a kamenné dlažby.


Nabízíme PVC i pryžové hadice, pláštěnky, nafukovací hračky, kruhy, bazény i lehátka, tmely, lepidla Pattex a gumové rohože. Je poddajná, měkká,vhodná k různým druhům tvoření. Lemovací guma universální černá, vhodná pro plechy o síle až mm. Výška gumy mm, vnější šířka mm. Světle šedá barva, benzínu odolný materiál EPDM.


Cena je uvedena za jeden metr. Do poznámky k objednávce uveďte požadovaný počet metrů, max délka je m. Po - Pá: - Vážení zákazníci, od 15. Comgate, kde, kromě online platby kartou, můžete využít i platby přes tlačítka bank. Jsme experti na hadice, těsnění a profily a pryžové pásy.


Specializujeme se na dodávky pro průmyslové podniky. Produkty pro vás připravíme na míru. Velkoobchod plastových součástek v Jablonci nad Nisou a okolí jen prodejna. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba. Sanasport Praha je běžecká a halová speciálka.


Stavte se v naší prodejně a nakupte špičkové boty, oblečení a další sportovní výbavu. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle. Tato naše maloobchodní prodejna se nachází cca 2m od původní prodejny Pastelka–Labuť v blízkosti stanice metra I. Pavlova ­ 1metrů chůze podél tramvajových kolejí směrem dolů na Karlovo náměstí.


Na prodejně se na vás těší. Vše, co potřebujete pro výtvarnou tvorbu – hobby nebo profesionální. Online nebo na pobočkách v Praze, Plzni a Rakovníku. Guma v Praze — provozní doba, recenze a mapa. Najdete zde mapu a seznam míst a služeb dostupných v blízkosti Salmovská: Hotely, restaurace, sportovní zařízení, školy, bankomaty, supermarkety, čerpací.


Instantní kaše Nomina jsou výrobky s vysokou nutriční hodnotou. Vzhledem k jejich lehké stravitelnosti a snadné přípravě jsou ideální i jako součást. Vážený uživateli, tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Přidat na seznam přání Přidat k poro.


Používáním tohoto webu s jejich použitím souhlasíte. Dolní Břežany - Náměstí Na Sádkách 7Společnost TRAFICON TOBACCO RETAIL s. Liberec je maloobchodním prodejcem tabákových výrobků a tiskovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky