pátek 25. prosince 2015

Lignofix i

Lignofix je produktová řada firmy Stachema. Zabíjí všechna vývojová stádia a poskytuje preventivní ochranu. K ošetření dřeva napadeného dřevokazným hmyzem (červotoč, tesařík apod.) a k. Потужний концентрований засіб для деревини, не ураженої шкідниками і пліснявою. Tenkovrstvá lazura s vysokým penetračním účinkem určená pro dekorativní nátěry dřevěných povrchů v interiéru i exteriéru jako jsou ploty, pergoly.


Чеський високо - економічний антисептик - концентрат для захисту деревини, деревини для дахів, деревяних. LIGNOFIX I -PROFI KONCENTRÁT je kapalný přípravek k ošetření dřeva napadeného dřevokazným hmyzem (červotoč, tesařík apod.) a k preventivnímu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


LIGNOFIX SUPER je kapalný přípravek s preventivním účinkem proti dřevokazným houbám (např. dřevomorka), plísním a preventivním i likvidačním účinkem. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Charakteristika: Přípravek je určen k preventivní ochraně již napadeného vzácného dřeva a historických předmětů dřevokazným hmyzem včetně jeho. Impregnačné nátery, biocídne prípravky.


Prevencia voči škodcom, poveternostným vplyvom, UV žiareniu a šediveniu dreva, ako aj uzdravenie už napadnutho dreva. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. LIGNOFIX I -PROFI je kapalný přípravek k ošetření dřeva napadeného dřevokazným hmyzem (červotoč, tesařík apod.) a k preventivnímu ošetření dřeva. Přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a exteriérech proti dřevokazným houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu.


Detailní popis produktu. Přátelé, všem díky za účast a za rady, byť onu nejprogresivnější, tj. Fungicidní a insekticidní koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Купити у Львові, Івано-франківську, Тернополі, Ужгороді.


Hľadali ste: lignofix i - farby. Vaše hodnocení produktu. Budeme rádi, když se s námi podělíte, jak jste spokojeni s tímto produktem. SPORTline Jednoruční činka Profi kg.


Polyuretanová závaží, protiskluzová úprava, ergonomicky tvarovaná rukojeť. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Foto je pouze ilustrační. Profesionální likvidace dřevokazného hmyzu.


Používá se v suchých prostorách. Půjčovna strojů a nářadí. Proč si věci kupovat, když je potřebujete jen zřídka? Barvy, laky na dřevo značky Stachema.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky