čtvrtek 31. prosince 2015

Mozaiková omítka

Mosaic plaster, Mosaikputz, Мозаичная штукатурка, mozaiková omietka, Tynk mozaikowy, Enlucido de mosaico, 马赛克石膏, मोज़ेक. Omítka obecně nazývaná také jako Marmolit. Pro vytváření dekorativních povrchových úprav ve vnějším i vnitřním prostředí. Výrobek K okamžitému zpracování určená tenkovrstvá omítka s organickým pojivem.


Složení Organicé pojivo, barevné křemenné písky, voda, přísady. Spodní části omítek bývají často znehodnoceny vzlínající vodou, prvním opatřením je proto odstranění vlhkosti v omítce.

Rokomozaiková omítka set kg CDVV Kombinace písků CDVV a pojiva předem namíchaná a připravená k aplikaci. Dekorační soklové omítky, marmolit, mozaiková omítka. Vytváří dekorativní plochy a. Tvořena směsí barevných křemičitých písků v zrnitosti cca mm.


Soklová mozaiková omítka s barevnými kamínky Jenosložková omítka pastovité konzistence s barevnými kamínky. Nevhodná na vápenné a tepelně izolační omítky, použitelná v exteriéru. Lze využít například na sokly domu.


Omítky máme skladem připraveny k odeslání.

Baumit MosaikTop mozaiková omítka. Vzorník vyrobených kombinací mozaikových omítek. Barevné písky lze mezi sebou libovolně mísit a tím vytvářet skoro neomezenou škálu odstínů. Silikon-akrylátová mozaiková omítka Ceresit CT 77. Granada: bílá kombinovaná s popelavou, šedá zahřátá béžovou, třpytivě stříbrná – to všechno.


Cemix mozaiková omítka je zejména na vysoce mechanicky a vlhkostně namáhaných plochách – soklové části budov, schodiště, chodby apod. Vyrábíme mozaikové omítky jak pro venkovní, tak vnitřní použití. Charakteristika a použití výrobku. Mozaiková omítka je extrémně odolná pro vnějším vlivům a poškození.


BARLET MOZAIKOVÁ OMÍTKA se používají pro povrchovou úpravu zejména venkovních soklů, na svislé plochy zídek a. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jednoducha aplikace dekorační mozaikové omítky marmolitu. Nabízíme vám dekorační mozaikové omítky (marmolit).


Používá se ve vnitřním i venkovním prostředí. Dekorativní tenkovrstvá omítka pro úpravu stěn v exteriéru i interiéru. Vhodná zejména pro povrchovou. Nejčastěji se používá na sokly domů a k.

Mozaiková dekorativní omítka MOZAIKA: - mechanicky odolná - odolná povětrnostním vlivům - vodoodpudivá, hydrofobní - odolná vůči kyselým dešťům a. Výpis můžete upřesnit pomocí podrobného filtru. Vnitřní i vnější použití. Pro dekorativní úpravy soklů a zvýraznění některých ploch nabízíme oblíbenou kamínkovou omítku weber.


Většina těchto barevných odstínů je. Speciální disperzní omítkovina plněná barevnými kamínky v zrnitosti 6mm. Je určena pro vnitřní i vnější povrchové úpravy omítaných stěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky