čtvrtek 31. prosince 2015

Baumacol flexuni

Adeziv flexibil clasa C2TS pentru lipirea gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră naturală şi artificială, plăcuţe mozaic cu absorbţie redusă, la interior şi exterior. Cementové lepidlo pre rôzne typy obkladov, trieda C2TE. Prikladno i za podloge s podnim grijanjem i za površine s višim toplinskim i statičkim opterećenjem u inte. Baumit Baumacol FlexTop.


A víz- és fagyálló, hidraulikusan kötő ragasztóhabarcs kerámia fal- és padlócsempék, lapok valamint finomkőlapok ragasztására alkalmas, bel- és kültéren. Na vnutorne a vonkajsie pouzitie. Na kladenie keramickeho obkladu, keramickej dlazby a platni, mozaikovej keramiky, na lepenie jemnej kameninovej dlazby. Vhodná aj na podklady s podlahovým vykurovaním a na plochy s vyšším tepelným a statickým zaťažením v. Cementbázisú, víz- és fagyálló, flexibilis, alakváltozásra képes, intenzív hő- és statikai terhelésnek ellenálló, vékonyágyas burkolatragasztó anyag, csempék és mázas kerámia.


Adeziv flexibil în pat subţire, rezistent la apă și îngheț, netoxic, pentru lipirea flexibilă a gresiei porţelanate şi a altor plăci ceramice, piatră natural. Plytelių klijavimo mišinys. Plonasluoksniai plytelių klijai cemento pagrindu. Pilkos spalvos, elastingi, sustiprinti, atsparūs šalčiui. Баумит Баумакол ФлексУни.


Обогатено лепило за еластично. Vysoce zušlechtěná flexibilní lepicí malta pro. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pentru lipirea plăcilor. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. A megadott ár db termékre vonatkozik!


Grout silicone for ceramic surfaces. Reduceri, promotii, oferte speciale la. A feltüntetett árak kizárólag online megrendelés esetén érvényesek. Hasonlítsa össze az árakat! Zlepšená lepicí malta třídy C2TE pro lepení keramických obkladů a dlažeb, mozaiky i prvků z přírodního kamene, kameniny, klinkerových pásků v. Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia.


Po nalepení obkladu je potrebné chrániť povrch cca. Flexibilis burkolatragasztó gress lapokhoz. Nagyobb hő- és statikai terhelésnek is ellenállő.


Elastīga Augstas slodzes izturība Stabila. Ez az anyag nagyobb hő- és statikai terhelésnek is ellenáll. Szállítási díj, csomagolás, postai díj: A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.


A fizetendő végösszeg a megrendelés. Produs adăugat cu succes la coşul dvs. Ragasztóhabarcsos éleket. Cena platná při odběru palety, jinak cenu poptejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky