pátek 25. prosince 2015

Posuvné kování s pojezdovou kolejnicí

Tyto sety kování jsou vhodné zejména pro dřevěné rámy do interiéru i exteriéru. Zdvižně- posuvné kování MACO RAIL-SYSTEMS HS pro PVC dveře s novými pojezdovými vozíky jsou vybaveny čistícími kartáčky. Tyto kartáčky automaticky zametají pojezdovou kolejnici na.


Posuvné kování s pojezdovou kolejnicí. Nabízíme kování pro shrnovací a skládací vrata, pro skládané posuvné stěny. Doporučujeme Vám posuvné kování.


Objednejte si náš newsletter. Novinky a akce přímo do vaší schránky - žádný spam! Pojezdová sada obsahuje kolečka a montážní materiál. Příčka pro posuvné dveře má standardně tloušťku 125mm (výjimečně 100mm) a dle materiálu je zap. Jednoduchá montáž bez potřeby speciálního nářadí.


Možnost doplnění o krycí lišty dřevěné nebo hliníkové. Sada obsahuje: kolejnici vozíky 1. Výhody kování NIKO pro posuvné vrata. Kování pro posuvné dveře koupit o objednat u OBI. POSUVNÉ KOVÁNÍ máme skladem k okamžitému dodání.


Dodáváme kování pro posuvné dveře. Pro jednoduchost jsme rozdělili toto kování do tří kategorii, podle hmotnosti dveří. Kování DIVA přináší inovativní pohled na řešení posuvných interiérových dveří. Tato sada kování slouží pro lehčí dřevěné dveře či vrata s hmotností. Sada kování pro posuvné dveře HELM 5 stříbrně eloxovaný hliník do kg.


Celý mechanismus je složen ze základní pojezdové sady FTR a volitelného příslušenství. Stavební pouzdro je plechová konstrukce s pojezdovou kolejnicí a vozíky sloužící pro uchycení dveří a zabudování systému do příčky. Kování a konstrukční prvky pro kolejnicove, pojezdove brany a vrata.


Kolejnice omega, kolejnice angula. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání ). KOMPLET posuvná brána na kolejnici vč. Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní dodatečnou výplň. VODÍCÍ A DOJEZDOVÝ SLOUPEK. Skleněné dveře posuvné s pojezdovou kolejnicí skrytou i designově přiznanou montáží na sklo nebo na stěnu do hmotnosti křídla 1kg.


Kování GEZE, DORMA, COLCOM - Minusco, BARTOSINI (Italy). Stavební kování pro posuvné a skládací dveře for 1-leaf glass sliding doors, wall mounting, with anti-derailment device, height adjustable, for door weight up. Zde si můžete vybrat z našeho sortimentu kvalitního kování pro brány posuvné po kolejnici. Vozíky, kolečka, dojezdové kapsy, vodící olivy, pojezdové profily, kolejnice k zašroubování.


Fiber Therm západka pro pojezd. Pouzdra pro dveře zasouvací do zděných nebo sádrokartonových příček s patentovanou horní pojezdovou kolejnicí (lze vyjmout bez porušení příčky) EDER - žaluzie a stínicí technika Plzeň-město. Montáž a prodej: venkovní a vnitřní ž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky