úterý 29. prosince 2015

Renoplast s černidlem

Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky. Silikonová leštěnka na pryž a plasty k čištění, leštění a konzervaci tmavých plastů. Renoplast s černidlem 300ml. Detailní popis produktu.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vhodné k čištění a renovaci nárazníků, lišt, pneumatik a dalších černých plastových, pryžových částí automobilů. Musím přiznat, že tento přípravek je skutečně černý.


Takže pozor, ať aplikujete skutečně jen na černé vnější plastové a pryžové součásti automobilu, jako jsou nárazníky, spoilery, pneumatiky, lišty a nikoliv na bílá trička, bílé šortky apod. Dolů to půjde pravděpodobně špatně. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Slouží k snadnému a účinnému ošetření přístrojové desky a dalších povrchů z plastů v interiéru automobilu.


Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Compare Investment Options. Free UK Delivery on Eligible Orders!


Silikonový přípravek, který čistí, leští, konzervuje a oživuje vzhled nových i starších zašlých plastových a pryžových dílů automobilů, jako jsou. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Rozsah použití: čistí, renovuje a konzervuje černé vnější plastové a pryžové součásti automobilů, jako jsou nárazníky, spoilery, pneumatiky, lišty.


Na čistenie, leštenie a konzerváciu tmavých plastov. Oživuje čiernu farbu plastu. Ošetrený povrch lepšie odoláva poveternostným vplyvom. Tento výrobek čistí, leští a konzervuje tmavé plasty, zejména. Kup renoplast s černidlem.


Nechytá prach a není mastný. Nanáší se hadrou a dost černí. Je na plastové černé nelakované nárazníky jako třeba na. If you are a human and are seeing this fiel please leave it blank.


Kromě standardních plastových výrobků z polypropylenu a polyetylenu (bazény, jímky, septiky, vodoměrné a kanalizační šachty, nádrže.) vyrábíme také velké množství výrobků na zakázku dle přání nebo výkresové dokumentace klienta. Dbáne na rychlost vyřízení. MD SPECIÁL Spray, KONTAKTOL Spray, SILIKONOVÝ OLEJ Spray, 5D. Xtreme Pěna na čištění čalounění a Alcantaru 4ml - SONAX. Ošetření plastů vnějších plastů 2ml - SO.


RENOPLAST s černidlem 3ml. Nově přidán do našeho sortimentu zboží: TEMPO ČISTÍCÍ LEŠTĚNKA 300ml -103. Tempo čistící leštěnka s voskem 300ml.


Vlastnosti a výhody Ošetřený povrch lépe odolává povětrnostním vli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky