středa 23. prosince 2015

Podlahový žlab

Podlahový lineární žlab je doplňkem moderního interiéru koupelen, saun a relaxačních prostor. Jeho výhodou je snadná montáž, údržba a použití v bezbariérových prostorách. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Sprchový žlab by měl být součástí každé moderní koupelny. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab Přečtěte si více. Použití podlahového žlabu nám nabízí neomezené možnosti v koncipování designu a prostorového uspo. Vzor DÍRKY Vám zaručí, že Vaše koupelna bude moderní dlouhá léta a celonerezové provedení, že.


Odtokový žlab se při hrubé montáži zapustí do podlahy, kolem něj se natáhne hydroizolace a je hotovo. Také čištění má odtokový žlab perfektně vyřešené. Jednoduchým sejmutím roštu z kanálku můžeme vyčistit podlahový sifonek, k. Od malých nik až po rozměrné sprchové kouty na míru.


Výběr vhodného typu odtoku vody je při rekonstrukci či realizaci nové koupelny velmi důležitý. Délka žlabu: 8mm Minimální tloušťka betonu: 85. Tento žlab je určen pro vkládání perforovaných roštů (rošt je nutno objednat zvlášť). Nerezový okraj tvoří pohledový přechod mezi dlažbou a. Záruka: roky Skladom (ks) €87.


Koupelnový sprchový žlab ALCA s plným roštem z kaleného černého skla. Podlahový žľab s okrajom pre plný rošt - APZProfessional GLASS – Rošt pre. This feature is not available right now. Podlahový žlab s okrajem pro perforovaný rošt nízká stavební… 11€ Vaša zľava Kúpiť.


Voda vtéká do žlabu přes okraje a otvory v roštu. Umísťuje se do prostoru nebo do blízkosti stěny. Odvodňovací žlaby) Hodnocení produktu:. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. Alcaplast podlahový žlab s okrajem pro perforovaný rošt.


S našimi projekty porostete. Vyberte si ze širokého sortimentu do každé koupelny. Klasické i rohové vany, akrylátové vany, vanové zástěny, sprchové kouty, sprchové vaničky. Odtokový podlahový žlab slouží k odvedení vody z podlahových ploch uvnitř budov, zejména sprchových koutů a koupelen. Ve sprchových koutech nahrazuje.


Naše podlahové žlaby lze díky unikátnímu designu použít i na místa, u nichž je důležitá estetika. Podélné žlaby Podélný podlahový žlab Unidrain lze umístit buď podél stěny nebo volně v prostoru. Bez ohledu na to, které řešení si vyberete, je. Nabízím nový celonerezový sprchový (odtokový) žlab s nerezovou mřížkou nebo s mřížkou pro vložení dlažby( viz. foto). Kompletní balení, nic víc k instalaci není potřeba.


ALCAPLAST STREAM Rošt pro liniový podlahový žlab 850mm, nerez-mat STREAM-850M. Popis: Nový nerezový žlab od Alca Plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky