středa 30. prosince 2015

Malta zdící cena

Univerzální malta a omítka pro vícevrstvé jádrové omítky a pro zdění, pro iteriér i exteriér. Vápenocementová zdící malta zdění se zvýšenými pevnostními nároky. Zrno (mm) Spotřeba výpočtová Vydatnost Ceníková cena za.


Vhodná i jako zakládací malta. Zavolejte nám na naší zákaznickou linku, napište e-mail nebo pošlete poptávkový formulář se všemi otázkami na cenu malty.

CEMEX provozuje betonáren v ČR. Obsahuje vápno a pucolánové pojivo, neobsahuje cement. YTONG suchá maltová směs, doplňkový sortiment pro pórobetonové tvárnice YTONG.


Produkt Zdící malta Weber. Malta YTONG zdicí kg. Doručíme Vám produkt Zdící malta Weber.


KMB Zdicí cementová malta 1. Nabízíme speciální jednokrokové zdící a spárovací malty vhodné ke zdění z lícových cihel i cihel klinker a dále i speciální malty vhodné například.

Je určena pro vnitřní i venkovní použití. Průmyslově vyráběná vápenocementová malta určená pro zdění obvodových, nosných i výplňovaných zdí a příček z klasických zdících materiálů. Pro vytváření vnitřní a vnější jádrové omítky u stěn, kde je požadovaná vyšší pevnost. Vyspravení venkovních stěn sklepů a soklů.


Jako podklad pro izolaci proti vodě, lepení obkladů, kabřince, pro zdění silně namáhaného zdiva. Suchá malta koupit o objednat u OBI. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Hodnocení nebylo užitečné.


Nově přehlednější a rychlejší. Podklad pro nanášení malty musí být pevný, čistý a zbavený prachu. Cementová zdící malta Readymalt je dodávána jako hotový výrobek.


Vyznačuje se vysokou přilnavostí k zdícím materiálům. Zdící malta pro zdění z běžných zdících prvků (vyjma pórobetonových tvárnic) pro ruční zpracování, pro interiér i exteriér. Nejdůležitější vlastnosti.


Zdicí a spárovací malta pro lícové zdivo MPa. Ryze česká firma se stavebním materiálem Kamenná prodejna Grafické návrhy koupelen Odborné.

Jaké jsou její přednosti: Pevnost v tlaku třída M5. Zdicí malta Maxit uni je vápenocementová univerzální zdicí a omítková malta pro malá staveniště a domácí práce. Běžná cena včetně DPH: 23Kč. Universální cementová zdící malta určená pro zdění všech druhů zdiva s požadovanou pevností v tlaku M10.


Baumit zdicí malta 1je průmyslově vyráběná suchá maltová směs pro ruční i strojní zpracování. Použití: zdicí malta pro všechny druhy obvyklých zdicích prvků, pro nosné stěny, příčky a komínová tělesa. Pro ruční zpracování ve vnitřním i vnějším prostředí.


Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? Zdící a spárovací malta k provádění pohledového zdiva z cihel s minimální nasákavostí, pro exteriér i interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky