středa 29. března 2017

Dveře masiv

Jsme schopni vyrobit interiérové, vchodové a vstupní dveře (smrkové, jasanové i obložky) z masivu na zakázku, přesně podle Vašich představ! Dveře masiv - sjednáváme jak maloobchodní zakázky, tak velkoodběratelské - i v počtu několik set kusů od jednoho typu dveří ! Pokud preferujete přírodní materiály, masivní dřevěné dveře budou jasná volba. Když se pro ně rozhodnete. A dřevěný masiv je rozhodně toho příkladem. Právem je tím nejlepším na trhu.


Ze zrušené truhlářské dílny prodám ks nových vchodových i vnitřních dveří masiv. Interiérové dveře vyrábíme v dřevinách Smrk, Dub, Buk, a další dle výběru zákazníka. Dveře povrchově upravíme dvousložkovým polyuretanovým lakem. Dveře z masivu, výroba vnitřních dveří, vchodových dveří, eurooken, kvalitní dřevěné dveře s vlastní dopravou. Dřevěné vchodové dveře z našeho truhlářství vynikají prvotřídním použitým dřevem - masiv borovice, masiv dub, masiv buk.


Olomoucku pohybuje již téměř let. Za tu dobu jsme několikrát výrazně. Dveře - interiérové - masiv Vyrábíme na míru masivní interiérové dveře, standardně v tloušťce mm. Jedná se o zvláštní řadu masivních sukatých dveří, vyrobených s důrazem na co nejvýhodnější cenu a ekologickou nezávadnost.


Splňují všechny parametry ostatních masivních dveří z naší nabídky, jen s ještě výhodnější cenou. Možnost výroby atypových dveří na míru, přesně dle přání zákazníka. Kvalitní interiérové dveře z masivu levně!


Ručně vyráběné dveře na míru s dlouholetou tradicí. Dveře Hrdinka - Česká výroba za skvělou cenu. Navíc interiérové dveře za trvale nejnižší ceny.


Důležitým krokem je výběr povrchové úpravy , která nejen vytváří finální reliéf a strukturu dveřního křídla, ale také určuje vlastnosti dveří, jako je stálost barev nebo odolnost proti mechanickému poškození. Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží. Dveře jsou rámové konstrukce z masivního borového (smrk, borovice) materiálu o síle mm, osazeny různými zasklívacími mřížkami.


Nákup dveří i zárubní u nás bez rizika - dní na vrácení. Inzerát byl odebran z oblíbených. Zasklené nebo plné dřevěné dveře sukaté nebo dýhované bez suků.


Rychlé dodáni s instalací a montáž. Truhlářství Šedivý,Dvůr Králové nad Labem,Hořice,Trutnov,Hradec. Vchodové dveře ,dřevěné z masivu,Hradec Králové,Trutnov,Jičín,NáchoPardubice. Hlavní část naší produkce tvoří výroba vnitřních dveří ze smrkového masívu, který je zpracován do třívrstvých hranolů a spárovky. Jsou určené pro použití jako druhé vstupní dveře.


Jsou vyrobeny z palubkového smrkového dřeva, bez povrchové úpravy. Obložkové zárubně k interiérovým dveřím z masivu (smrk, jasan) - levně, kvalitně od českého výrobce. Prodej a montáž dveří Dveře jsou naší specializací.


Prodáváme a montujeme interiérové dveře a obložkové zárubně známých značek. Vybírejte si Dveře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky