čtvrtek 30. března 2017

Falcovací hoblík

Celkové hodnocení: Nástroj vyhovel mojím požiadavkám. Je dobre ovládateľný a znesie aj dlhšie pracovať bey prestávky. Falcovací hoblík s novým dizajnom pre komfortnú prácu bez. PL 7AEG jednoručný hoblík Príkon 7W Počet otáčok naprázdno 16. Vysokootáčkový jednoručný hoblík ideálny pre drážkovanie, zrážanie hrán a plošné hoblovanie.


V základnej výbave nože s tvrdokovu a paralelný doraz. Možnosť použitia nožov z. GARANCE BEZSTAROSTNÉHO SERVISU - v případě poruchy zajistíme odvoz do autorizovaného servisu do hod. Odporúčam každému Horal Pridané: 11. Freeware, fast, simple, and multilingual shopping cart system.


It is based on Flat Files, uses templates system, valid XHTML 1. Nový dizajn pre prácu bez námahy. Hĺbka hobľovania - 5. Jednoručný falcovací hoblík. Veľká drážka v tvare V na pohodlné zrážanie hrán Vysoké otáčky hobľovacieho hriadeľa umožňujú dosahovať dokonalý vzhľad povrchu.


Prácu uľahčí rada prvkov, ako je nôž z kvalitnej HSS ocele, tri rôzne hlboké drážky pre zrážanie hrán či možnosť úpravy pre prácu ľavou rukou. Ovládanie uľahčí možnosť úpravy pre prácu. Na našej webovej stránke používame súbory cookies. Prezeraním našej webovej stránky súhlasíte s ich používaním a ukladaním do Vášho prehliadača. Veľká V drážka Vysoké otáčky zaručujú dokonalý výsledok pri práci T. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pokial je k dispozícii video produktu, na tomto mieste si ho môžete prehliadnuť. W, hĺbka rezu 2mm € s DPH.


Domáce elektrické náradie MAKITA. Praktický hoblík na opracovanie dreva zaistí pohodlnú aj bezpečnú prácu. Disponuje príkonom 6wattov a plynulým nastavením hĺbky s maximálnou hodnotou milimetrov.


Silný hoblík s falcovaním do 9mm, s plynule nastaviteľnou hĺbkou uberania až do 5mm pre opracovanie jemných aj hrubých povrchov. Makita, Metabo, Narex, Extol. Dáta o firmách a štátnych organizáciach: verejné obstarávania, centrálny register zmlúv, prepojenia obstarávateľov a dodávateľov, údaje z vestníka. Prácu uľahčí rad prvkov, ako je nôž z kvalitnej HSS ocele, drážka pre zrážanie hrán, či možnosť úpravy pre prácu ľavou rukou. Prácu uľahčí celý rad prvkov, ako je nôž z kvalitnej HSS ocele, tri rôzne hlboké drážky pre zrážanie hrán, či možnosť úpravy pre prácu ľavou rukou.


Extol ep 9f falcovací hoblík - popis. Obmedzovač rozbehového prúdu a. Prednosti: silný motor pre prácu s tvrdým. Dovoľte, aby sme Vás upozornili, že ak máte záujem kúpiť tovar na našej predajni za internetové ceny, je potrebné zrealizovať objednávku cez internet.


Jelikož se v oboru truhlářství často setkáte s hoblíky, tak je jasné že jsou zapotřebí i další předmět, jako jsou dorazy pro boční hoblíky, doraz pro úhlový nebo falcovací hoblík. Mezi další nutné součástky patří nože do hoblíku, které jsou ostré, takže je nutné, abyste dbali na své bezpečí. Tyto pomocníci se stanou nepostradatelnou součástí Vaší dílny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky