středa 29. března 2017

Sporákové kování

Výroba sporákového kování a přenosných stolových sporáků. Sporákové kování dodáváme ve více provedeních. Zákazník si může vybrat od starodávných modelů až po moderní design.


Timpex - regulace hoření. Vytvořeno službou Webnode. Nabízíme ucelené komplety kování na kuchyňské sporáky ve stylu ze začátku předminulého století. Kvalitní materiály, které jsou používány ve výrobě, zaručují dlouhou životnost celých kamen. Specializujeme se především na krby, krbová kamna, kachlová kamna a další.


Provedeme Vám kompletní montáž od dopravy po dokončovací práce. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty. Nerezový podnos JOKR-Fisch Nerezový podnos JOKR-Fisch o rozměrech 190x 4mm. Litinový rošt je vhodný pro sporáky.


Vysočanka - tradiční výrobce kachloch kamen a kachlových sporáků nabízí česká krbová kamna , kachlová. Kamnová dvířka a sporákové kování Obrázky. Kamnářství HAMIR Ribosome by GalussoThemes. Dodáváme i samotný materiál, např. Rádius dle kachle,uvádějte R v mm.


Tento pin objevil(a) Víla Amalka. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Všechna práva vyhrazena, Bauers-kamna.


Vyrábíme sporákové kování a dvířka: přikládací, kamnová, prosklená, krbová,. Typy teplovodních výměníků. Prodám sporáková KAMNA na tuhá paliva Fiko 70. Ty mohou být součástí přikládací štítu společně s dvířky popelníkovými, nebo mohou být samostatně. Kamnové kování se vyrábí z litiny, černé nebo nerez oceli, případně mosazi.


Prosklená dvířka na kachlovém sporáku nejsou obvyklá. Rúra na pečenie jednotlivá - vnútro. Velmi dobré kování vyrábí i firma JOKR z Nového.


DVÍŘKA KE KAMNŮM a SPORÁKOVÉ KOVÁNÍ. Teplovzdušné výměníky ke kamnům se používají pro využití teploty spalin. Plate“ nebo rovnou své původní ohniště nechat přestavět na sporáková kamna „ Gourmet“. Atypická kachlová sporáková kamna zakomponovaná do moderní kuchyně. Hein , sporákové kování fy.


Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day!


Navrhujeme a stavíme funkční kachlová kamna, akumulační krby, kachlové sporáky, krby s teplovodním výměníkem. Klasické sporákové kamna na vaření navazují na kamna pro vytápění domu. Hypokaustem (sálavá stěna) se vytápí horníhí patro domu.


V těchto kamnech je osazena krbová vložka ROMOTOP KV025LN řízená automatickou regulací TIMPEX reg200. Romotop, sporákové kování fa Řehulka, návrh - studio MiDesign. Vytápěcí sporák s ležením v Olešnici. Sporák s vytápěcím topeništěm, který bude topit od rána do večera, ale nebude se do něj muset tak často přikládat.


Kování dodala firma Zikmund a Havelka. Vyrábíme stolové sporáky, kachlové sporáky Tischherde, Kuchenherde, kachláky, sporákové kování , sklodvířka, litinová dvířka, pečící trouby, plotnové rámy, plotny, udírny, grily. Firma Hradil-krby nabízí sezóní akce na krby, kamna a příslušenství do krbů a kamen.


V nabídce jsou v závislosti na ročním období kachlová kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky