čtvrtek 30. března 2017

Palubky severský smrk

Sauna patří mezi fitness zařízení ,které poslední dobou stále více získává na. Smrkové palubky jsou u nás klasikou v obložení stěn a stropů v interiéru. Smrk je světlé dřevo s jemnou kresbou a menším obsahem suků. Saunové palubky jsou vyrobeny z kmene severský smrk. Mají prodloužené pero v softline provedení.


Originální finské palubky do sauny v originálním obalu.

Nejkvalitnější palubky do sauny, které lze ve Finsku sehnat. Profil 14mm s šířkou 95mm. Je velmi oblíben kvůli nízké ceně, ale také svým vlastnostem - sukům a. Smrkové dřevo vylučuje malé množství pryskyřice, a díky tomu světlá barva dřeva zůstává stálá po mnoho let. Stabilní světle okrová barva s málo. Na výběr máme dřeviny smrk , borovice, severský smrk , sibiřský modřín nebo tepelně upravenou finskou borovici.


Používají se jako finální pohledové vrstvy. Z horní strany je povrch co nejlépe zbroušený, na bočních stranách mají pero a drážku.

Palubky jsou čtyřstranně opracovaná, vysušená prkna. Obkladové palubky se hodí do interiéru na obložení stěn a stropů i do exteriérů například na dřevěné domky či altány. Veškeré palubky , zejména podlahové, jsou vysušeny v toleranci 8- vlhkosti. Maloobchodní cena palubek - při jednorázovém odběru palubek do cca. Paketová cena prodeje palubek - při jednorázovém odběru palubek nad 1ma více, tzn.


Většinu palubek dovážíme ze severských zemí, protože vykazují lepší vlastnosti než dřeviny téhož. Vyrábíme a prodáváme vnitřní i vnější obkladové palubky , fasádní palubky , podlahové palubky , terasové profily, hoblovaná prkna, konstrukční hranolky a latě. Neváhejte a pořiďte si české palubky SECA.


Fasádní palubky ze smrku. Z různých druhů smrků používaných na fasády je velmi oblíbený především severský smrk. Na rozdíl od našeho českého smrku.


RW, severský smrk , klasický profil, klasika AB bez drážek. Obsahuje také malé množství suků o minimální velikos. Tyto palubky jsou vyrobeny ze severského smrku, který se vyznačuje vysokou kvalitou a hustotou dřeva. Podlahové palubky se od obkladových liší tím, že nemají sraženou hranku na vrchní části palubky a jsou dostupné v daleko větších sílách. Exteriérová palubka profil tatran.


Severský smrk , kvalita třídění AB. Cena za zboží se může lišit vzhledem ke změnám kurzů měn.

Poptejte u nás zboží a my Vám vystavíme Výzvu k platbě s aktuální cenou a termínem platnosti. Obkladové, podlahové a fasádní palubky nabízíme v profilech klasik a tatran, v různých délkách a tloušťkách. Výchozí dřevinou pro výrobu palubek je severský smrk , smrk , případně borovice. Mají vynikající izolační vlastnosti, zútulňují prostor a dobře vypadají, proto patří k velmi oblíbenému dřevomateriálu.


Prodej pouze na celá balení. Oboustranná palubka, profil „klasik“. Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech.


Jakékoli množství zakoupeného materiálu Vám rádi dovezeme kamkoli si budete přát, a to za cenu krajně příznivou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky