čtvrtek 30. března 2017

Petlice na branku

This feature is not available right now. Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu. Zámky, petlice a závory na dveře a vrata. Máme pro Vás nachystány špičkové výrobky od českých výrobců pro zabezpečení vrat, dveří a garáží.


Taktiež je k dispozícií aj uzamykateľná petlica z vysoko odolného materiálu. Na visacím zámku nešetřete ani u kůlny na nářadí, pokud jde snadno překonat, ztrácí petlice smysl Spolu s visacím zámkem představují poměrně levnou a spolehlivou variantu uzamčení dveří nebo vrátek, protože dobrý visací zámek je účinný alespoň tak jako dveřní zámková vložka. Zajistěte dveře proti otevírání - využijte jednoduché petlice a zástrče z naší nabídky. V e-shopu KONDOR najdete i háčky, řetízky, zarážky a. Klika a kování na branku.


Vyrábíme kvalitní dřevěné výrobky na míru, dle individuálního řešení a potřeb zákazníka, široká nabídka výrobků standardní produktové řady, frézované dřevo. Výroba, prodej a montáž dřevěných prvků zahradní architektury, včetně řešení individuálních staveb na zakázku, tlaková impregnace dřeva. Vsetín Lázky 4bývalý areal ZNZ - zde provádíme i tlakovou impregnaci mobil. Vícekloubové petlice se dají použít na hůře přístupných místech například pokud jsou dveře v rohu.


Dále máme petlice které jsou certifikované do bezpečnostních tříd a dají. Kovová kvalitní petlice na zamčení. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Mechanismus, vybavený krytým čepem nahrazuje petlice či závory na dveřích či vratech, která chceme spolehlivě zabezpečit. Oproti klasické petlici je X safety box mnohem méně zranitelný díky zinkovému tělu zámku a čepu z chrommanganové oceli. Mechanismus lze našroubovat na dřevěné nebo železné dveře, případně navařit na kovovou konstrukci. Kované petlice i závory nachází své nezastupitelné využití u nejrůznějších typů vrat i dveří. Kvalitní jsou všechny naše nabízené kované výrobky.


Z pravidla se vyrábějí z ploché oceli v mnoha délkách a velikostech. Hodia sa pre zabezpečenie dverí a okien do tých najrôznejších priestorov. Sú súčasne aj vysoko efektným doplnkom.


Zaujímavé kované petlice a závory. Zástrč vrat, brány a dveří - petlice 64. Príslušenstvo pre brány - Haspry ( petlice ). Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Většinou petlici uzavírá visací zámek (kladka), některé kvalitnější a bezpečnostní petlice a závory mají zamykací mechanizmus zabudovaný.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bezpečnostní petlice , safety boxy a závory na dveře nebo vrata ve špičkové zpracování od českého výrobce Tokoz. Petlice na branku , dveře, vrata.


Za tento sortiment ručíme! KOVIAN - kované nerezové polotovary pre zámočnícke dielne a veľkoobchodné predajne. Taktiež predávame pohony na brány a garážové vráta značiek KEY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky