pátek 31. března 2017

Polypropylenová vlákna do betonu

Důvodem použití těchto vláken je omezení poruch a zamezení vzniku trhlin od plastického smršťování a sedání. Minimalizují možnost vzniku trhlin. Ideální použití při betonování konstrukcí jako jsou: podlahové desky, příjezdové cesty, prefabrikované prvky, při výrobě barevných betonů. SikaMicroFibre 1jsou polypropylenová monofilamentní vlákna do betonů a malt. Slouží pro zamezení vzniku smršťovacích trhlin v. Míchání několik minut betonové hmoty způsobí rovnoměrné rozložení vláken.


Přísada do betonu je vhodná do malt, omítek, potěrů, tmelů, asfaltů a živočišných směsí. V případě vzniku trhlin je vláknobeton schopen přenést zatížení pomocí překlenutím trhliny - tzv. JEMNÁ VLÁKNA Z POLYPROPYLENU. OCHRANA BETONU A MALT PROTI SMRŠŤOVACÍM TRHLINÁM. Omezují vznik trhlin od smršťování v. První zabrání nebo omezí vznik trhlin během zrání betonu (smršťování)a jsou buď skleněná alkalivzdorná ANTI-CRAK H nebo polypropylénová od řady výrobců.


Po ztvrdnutí betonu jeho vlastnosti již prakticky. Správné použití vláken redukuje sednutí kužele o cca , ale neovlivňuje zpracovatelnost směsi. Příměsi do stavebních hmot) Hodnocení produktu:. Prodám větší množství polymerových a polypropylenových vláken různých velikostí do betonu.


Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. Při změně stávajících staveb, které tvoří historická jádra měst, je obnova do standardu budov s velmi nízkou provozní potřebou energie výzvou. Ocelová vlákna SikaFibre jsou tvarovaná vlákna do betonů a malt, vyráběná z drátu kruhového průřezu tažením za studena, bez povrchové úpravy. Vlákna jsou vyrobena ze speciální směsi. Délka vláken: mm Balení 600gr na 200kg cementu.


Působí jako prevence proti trhlinám, působení mrazu na beton, oděru při užívání a broušení. Použití a doporučované množství naleznete vždy v bližším infu u konkrétního produktu. Dilatační páska PE MIRELON tl. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Je možné zaslat poštou na dobírku. Tím výrazně omezí růst trhlinek a zabrání následnému lomu, čímž se beton stává spolehlivým a trvanlivým materiálem, který si zachovává své optimální vlastnosti. Zlepšují všechny vlastnosti betonu a ostatních stavebních hmot obsahujících minerální pojiva.


Polymerová vlákna nenahrazují klasickou konstrukční výztuž betonu , jejich použitím nelze zmenšit navrženou tloušťku betonu. Polypropylenová nekadeřavá střižová vlákna. Speciálně tvarované ocelové sponky do betonu na spojení prasklin. Vkládají se do příčných řezů při tzv.


SikaMacroFibre 6jsou polypropylenová monofilamentní makrovlákna do. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Fire design of concrete structures : materials, structures and modelling. Fire protection options for concrete tunnel linings. International tunneling and undergroun.


Betonové směsi, do kterých jsou při výrobě na betonárně přidávána vlákna v podobě rozptýlené výztuže (ocelová, polypropylenová), která zlepšují finální vlastnosti betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky