středa 29. března 2017

Stavební pila

Naše firma se zabývá zpracováním dřeva. Najdete nás na kraji města Cheb, v západních Čechách u hranic s Německem. Firma Dřevotes - pila Jeneč (okres Praha-západ) - prodáváme stavební řezivo - prkna, fošny, hranoly, střešní latě, krovy, obkladové i podlahové palubky, OSB desky, dřevěné brikety, palivové dřevo, dřevěné pelety, plotovky, dřevěné lišty, impregnace na dřevo, OSMO Color nátěry aj. Pila Belcredi Brno vyrábí stavební dřevo pro hrubé stavby (stavební latě, prkna, fošny, hranoly) truhlářské řezivo,palivové dříví. Stavební a truhlářské řezivo Brno - Pila Belcredi Líšeň s. Výroba a prodej řeziva pila Ondřejov OSB desky, palubky, plotovky, latě, prkna, stavební řezivo, truhlářské řezivo, nátěrové hmoty, spojovací materiál.


Mladá Boleslav, Liberec, Turnov. Dodáváme řezivo pro velké developery, stavební firmy, truhláře i individuální stavebníky. V případě potřeby Vám zajistíme i dopravu materiálu k Vám. Rádi Vám zpracujeme nabídku dle vašich požadavků.


Pořez kulatiny prodej dřeva. Komplexní zpracování dřeva a dřevní hmoty. Těžba, doprava, pořez kulatiny i prodej opracovaného dřevěného materiálu. Prodáváme stavební prkna a. Book your Hotel in Pila online.


Easy and Secure Online Booking. New deals listed every day! Free Delivery Available. Vybírejte z nařezaného smrkového dřeva nebo si objednejte modřínové řezivo. Díky zpracovávání dřeva na moderní pásové pile.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ceny jsou uvedeny bez DPH a bez dopravy. Platební podmínky: hotově.


Vyrábíme a prodáváme stavební řezivo (vazby, pergoly, altány, střešní latě, prkna) a truhlářské řezivo na zakázku. Pilous Forestor CTR 8H. Smrkovou kulatinu odebíráme převážně z Jizerských hor. Firma Dřevo Praha prodává stavební řezivo, palubky, fošny, latě, hranoly aj.


Dodáváme pro zpracovatele a stavební firmy jehličnaté řezivo - fošny, desky, prkna, trámy, hranoly, střešní latě, vazby, sušíme řezivo. Naše pila se zabývá zpracováním převážně smrkové a borovicové kulatiny. Jsme schopni pořezat kulatinu až do metrů délky. Specializujeme převážně.


Kvalitní české stavební řezivo Dodáváme všechny druhy potřebných polotovarů především stavební řezivo na krov a pro ostatní účely, levné řezivo, hranoly. Dále dodáváme hraněné řezivo, omítané řezivo, prkna, latě a hranoly. Jsme držiteli certifikátu na výrobu. Obvykle se k jeho výrobě používá dřevo smrkové, borovicové nebo dubové.


Nabízíme stavební dřevo, řezivo a dřevěné polotovky pro pomocné stavební účely a pro dřevěné krovy, obklady fasá dřevostavby apod. Zajišťujeme prodej dřeva na stavby - prodej dřeva smrkového a dřeva borovicového. Cena dřeva je uvedena v ceníku - ceník stavebního dřeva. Naším sortimentem je hlavně stavební řezivo, truhlářské řezivo, sušené řezivo, Impregnované řezivo, štípané palivo, dřevní odpa hoblovaný materiál, lepené lamelové dřevo BSH.


Přijeďte si k nám pro palubky, konstrukční desky, hranoly, latě, prkna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky