čtvrtek 30. března 2017

Pojezdy na dveře

Vyřeší velmi elegantně a chytře problém vstupního prostoru. Kování na posuvné dveře interiérové. Použití pro nebo posuvné dveře. Je bezúdržbové a vyznačuje se velmi tichým chodem díky kluznému ložisku.


Tichý chod se nemění ani po několika letech používání. To je výhoda oproti kováním s kuličkovými ložisky. Pojezdy pro posuvné dveře.


Kolejnice, uchycení, pojezdy , spodní vedení či dorazy. V sekci samostatných dílů kování pro posuvné dveře najdete vše, co k systému posuvných dveří potřebujete. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. NIKO pro posuvná vrata, dveře nosnosti až tun za skvělé ceny. Při registraci sleva pro každého!


Základem posuvného mechanismu, ve kterém jsou zavěšeny dveře , je kolejnice se speciálními pojezdy. Přímočarý pohyb dveří zajišťuje vodící trn (který se upevňuje na podlahu) a drážka vyfrézovaná ve spodní hraně dveří. Kovanie na posuvné dvere s nosnosťou až do 1kg. Vytvorte si posuvné dvere sami. V našom e-shope nájdete kompletné kovanie na posuvné dvere.


V podstatě jsou k dispozici dva systémy a to systém s nosnou lištou připevněnou ke stropu (půdě nábytkového korpusu), ve které se pohybuje jezdec, na němž jsou zavěšeny vlastní dveře (spodní část je pouze vedena buďto pomocí vodítek, či jiných lišt), nebo systém s nosnou lištou umístěnou na podlaze, přičemž vrchní část dveří je pouze vedena v horní. Nevíte jakou kombinaci posuvného kování zvolit právě pro vaše posuvné dveře ? Máte atypický rozměr stavebního otvoru ? Holar Mušle na posuvné dveře. Hranatá mušle na posuvné dveře z nerez oceli DIN 1. Firma Salu systems vyrábí nábytkové komponenty na zakázku. Jedná se zejména o vestavěné skříně, systémy kování vestavěných skříní, hliníkové rámečky, stolní podnoží, světelná dna a jiné.


Kliky na dveře , kliky na okna, kování na okna, kování na dřevěné dveře i kování na skleněné dveře , do interiéru i exteriéru. Máme pro vás všechny možné typy a druhy. Luxusní, stylové, designové, kliky z mosazi, z nerezové oceli nebo slitiny zinku, i kliky z hliníku, které jsou funkční a přitom levné. Na rozdíl od klasických otočných nebo kyvných dveří nevyžadují posuvné dveře při otevírání žádný volný prostor v místnosti a jsou tak ze všech variant otevírání dveří prostorově nejúspornější. Ucelená řada kování na posuvné dveře , která umožňuje upevnit pojezdy na křídla ze skla, dřeva, kovu nebo plastu.


Opotřebovaná kolečka dělají dveře mnohem těžšími a začnou nepříjemně vrzat. Pokud chcete kvalitně a na 1 využít prostor vašeho bytu, posuvné dveře jsou ideální volbou. Interiérové dveře NATUREL IBIZA 90cm, borovice bílá, posuvné, IBIZABB90PO. Moderní interiérové posuvné dveře , které budou ozdobou. Nabízejí úsporu místa a esteticky zajímavé řešení vstupního.


Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro. Vysoká skříň - dveře, police. Dodáváme dveře , kování nábytkové i stavební.


Kvalita od přímého výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky