úterý 28. března 2017

Sošky ze dřeva

Pan Pavel - Praha Už několik dnu se v zahradě dívam na sochu anděla, kterou jsme si s manželem objednali. Tyto sošky ze dřeva si také zamilují Vaše děti, které si s nimi určitě budou rády hrát a ocení je i Vaše návštěva, která za Vámi přijde domů a bude se kochat Vašim interiérem. Dřevořezbářská práce pocházející od našich východních brášků ze Slovenska. Některé výrobky naleznete také v sekci staří Slované.


Sakrální a jiná dřevořezba s úžasnými oblými tvary. Dřevěné sošky jsou unikátní dekorace z Indonésie, která vnese do vašeho interiéru nádech orientální exotiky. Sochy ze dřeva jsou ruční výroba a. Vyřezávání dřevěných soch motorovou pilou. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů. Cena platí pro balíčky, které je možné zaslat službou Balík do ruky od České pošty.


Ocelové kolo je příliš těžké. Nejpodivuhodnější dřevostavby napříč kontinenty. Se dřevem jako stavebním materiálem se potkáme nejen u horských… Chcete topi.


Ozdobte svou domácnost orientálními dekoracemi. A to konkrétně soškami, které se vyrábí z kovu a dřeva. Pořiďte si svého malého Buddhu, slona pro štěstí nebo nejrůznější božstvo a mýtické postavy. Tento pin objevil(a) Dárky ze dřeva SOLY. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Sošky ze světlého dřeva kusy. Ručně vyráběné, každý kus je originál. Nabízíme velmi hezké sochy a sošky sov z teakového dřeva , také ručně malované a vyřezávané sovy ze dřeva belalu a akácie. Hudební variace automatických vejcovarů.


GOL kapitán mezi vařiči vajec. Prodám sošky ze dřeva on a ona. Materiál dřevo, lýko, peří. Kupované v etno orientálním obchodě.


Dřevěný trůn s draky a meči je vyroben ze smrkového dřeva. Poptávky - rádi vyrábíme na přání Prosím popište svou představu, uveďte typ dřeva , rozměr, povrchovou úpravu, případně odkaz na fotografii a město. Dřeva z ovocných stromů-peckovin (švestka, třešeň, višeň, meruňka, broskev atp.) jsou z důvodu obsahu kyanogenů nevhodná pro podávání domácím hlodavcům a zajícovcům (jsou pro ně toxická). Další dřeviny, které se nedoporučují ke skrmení a broušení zubů, jsou uvedeny na specializovaných serverech. Tato relativně vysoká socha je vyřezávaná z lipového dřeva ze všech čtyř stran, přičemž přední, pravá a levá je zdobena dalšími výjevy ze slovanské mytologie (Bohové Perun a Veles).


Zamilovaní bycyklisté - soška ze dřeva Další informace Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Dřevěné plastiky a reliéfní kompozice ve dřevě uživatele Dárky ze dřeva SOLY. Betlém, dřevěná plastika. Tyto materiály jim dodávají eleganci, originalitu a moderní design. Díky kvalitnímu zpracování jsou sošky ideálním dekoračním doplňkem, který skvěle doladí váš interiér. Můžete však jimi potěšit i své přátele, neboť je to originální dárek, kterým zajisté okouzlíte každého.


Jak vyřezat sochu ze dřeva ve tvaru želvy? Z klády odstraníme přebytečné dřevo a je to. Podívejte se do našeho článku, jak je to snadné! Soška plastika, ruční práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky