pondělí 27. března 2017

Větrací mřížka

Mřížka, větrací, ventilační, nerezová, se, samotížnou, gravitační, žaluzie, a, přírubou, kartáčovaný, nerez , kovová, na, fasádu, fasádní, zeď, omítku, nástěnná, vnitřní, venkovní, pro,. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro. Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu a velké množství produktů máme na skladě v Hlubočince.


Větrací MŘÍŽKA Cobra 1x 8mm - hliníková větrací mřížka pro odvětrání místností s instalací do všech materiálů. Ventilační mřížka s pevnými skloněnými horizontálními žaluziemi.

The grilles type AT have horizontal aerofoil blades, with a border that is either or 27mm wide. The front blades can be individually adjusted. V naší nabídce najdete větrací mřížky kovové, velmi odolné větrací mřížky z nerezu, větrací mřížky plastové a větrací mřížky se samotížnou žaluzií.


VĚTRACÍ MŘÍŽKY Vyberte si typ, tvar, velikost a nakonec barvu mřížky. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Je vybavena síťkou proti hmyzu a přírubou pro snadné připojení k potrubí.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Mřížka je opatřena rámem, lze tedy otevřít bez nutnosti její demontáže.

Praktický doplněk každé střechy! Mřížka větrací kruhová kov bílá se síťkou proti hmyzu Ø 1mm. Tato větrací , plastová mřížka se hodí na WC, do koupelny, kuchyně, skladu, garáží atd. Je vyrobena z ABS plastu (drží si stálost barvy i na sluníčku).


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Bílá větrací čtyřhranná mřížka rozměru 4x 2mm, vyrobena z vysoce extrudovaného hliníku s pevnou žaluzií, pro montáž do stavebního otvoru k odvětrání WC, koupelny, kuchyně, skladu, garáží. Jsou vhodné nejen pro větrání, ale také pro nasávání. Na přání se dodávají náhradní filtrační média E- EF. Materiál Instalační rám je z profilovaného o. Určena pro instalaci do lehkých montovaných konstrukcí (SDK) a pro zděné i betonové stavební příčky.


Vyrobena z materiálů reakce na oheň Adle. Nakupujte větrací mřížky do dveří na Moje-Elektro. Nabízíme je v kulatém i hranatém. Plastová větrací mřížka k zapuštění.


Na zadní straně je mřížka opatřena síťovinou proti drobnému hmyzu. Cena již od: 18K č.

Lze upevnit do otvorů různých rozměrů. Větrací mřížky od českého výrobce v povrchové úpravě chrom lesklý, matný a komaxit různé barvy. Pevnéi skloněné žaluzie.


Cobra větrací mřížka x 4mm - hliníková větrací mřížka ve dekorech pro interiérové i exteriérové použití. Kombinovaná mřížka pro kombinaci větrání a nasávání. Instalace: mřížku rozložíte, vruty do hmozděnek přišroubujete vnitřní díl a. Bílá plastová mřížka se síťkou bez příruby. Větrací mřížku je vhodné osadit do dveřního křídla zejména v místech s vyšší vlhkostí nebo rozdílnou teplotou místností, které dveře oddělují. Nová nepoužitá větrací mřížka pro otvor 1x 1mm (vnější rozměr 1x 190), původně 130.


Kruhové větrací mřížky pro odvětrání obkladu fasády nebo střešního podhledu, vyrobené z kvalitního UV odolného plastu (ABS).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky