pátek 7. dubna 2017

Latě hoblované

Hoblované řezivo koupit o objednat u OBI. Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Střešní latě, hoblované latě. Více OSB desky a stavební překližky.


Více Sibiřský modřín, terasová prkna.

Více Palisády, kulatina, pražce a klíny. Pondělí - Pátek: - Sobota: - Neděle a Svátky: ZAVŘENO. Prkna najdou využití například při renovaci domu - na překládané stropy, přebíjené fasády, jako fasádní latě nebo ostění. Prkna hoblovaná jsou vhodná i na okenní špalety nebo výrobu obložkových zárubní.


Latě jsou na rozdíl od hranolů v průřezu vždy obdélníkového tvaru. Vyrábějí se obvykle ze smrkového, dobře vysušeného dřeva, nejčastěji se opracovávají hoblováním. KVH, hranoly, latě , prkna.


Vyrábíme lešenářské podlážky, zásněžky pro silničáře a pro majitele lesů oplocenky.

Dubové latě a hranolky mají pěkný a dekorativní kresbu i vzhle latě z dubu se vyznačují svou odolností vůči mechanické zátěži a vlivům vnějšího. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Potřebujete dřevěné, hoblované a vysušené konstrukční hranoly? Pak jste u nás na správné adrese. Zavolejte našim odborníkům nebo se zastavte v našem.


V nabídce našeho eshopu najdete prkna, hranoly, fošny, prkna, střešní latě , stavební řezivo, stavební dřevo, které dodáváme v různých rozměrech a délkách na míru. Máme pro vás hranoly či konstrukční latě , dostupné v několika různých rozměrech a délkách! Nejčastěji se jedná o hranoly smrkové a modřínové, které se těší všeobecné oblibě zákazníků, díky poměru kvality materiálu a ceny a také díky svému modernímu světlému designu.


Jsme přimý Výrobce Latě. Palubky, plotovky, podlahy, terasové prkna a jiné hoblované výrobky je nutné ošetřovat nátěrem, což je ochrana před povětrnostními vlivy. Osvědčené jsou laky na syntetické i vodní bázi, ale užívají se i oleje a vosky.


Před nátěrem materiálu do interiéru je vhodné nechat je asi týden ležet v místnosti, aby se aklimatizovaly na okolní vlhkost a teplotu. Hranolky a latě menších rozměrů vhodné jako podklady pod palubky, konstrukce regálů a polic, na rošty do. Nabízíme hoblované smrkové latě , které se hodí na výrobu laviček, postelí saun a dalších věcí. Jedná se o kvalitní smrkové dřevo, které je velmi.


Pro stavební firmy i individuální zákazníky nabízíme kompletní sortiment stavebního dřeva, stavební řezivo, prkna, střešní latě , terasová prkna, palubky. Latě : řezané dřevo s průřezem do cma maximální šířkou mm.

Stavební řezivo ze silných a krásných sibiřských smrků a borovic. Skladová dostupnost dle pobočky. Na latě , fošny a hranoly navíc nebudete dlouho čekat, vše máme připraveno k odeslání. Prkna se používají hojně na výrobu plotů a plotovek. Polic, překládané fasády, pro zedníky na stahování omítky a na veškeré kutilské práce a výrobu.


Stavební dřevo dub, modřín, smrk: řezivo a hoblované materiály- terasy,pergoly,fasády,trámy,hranoly, latě ,fošny,prkna,krovy,výroba lokalita Praha-Mělník. Hranoly, latě , prkna řezané – klasické smrkové stavební řezivo nesušené resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky