čtvrtek 27. dubna 2017

Cif na okna

Profesionálny čistiaci prostriedok na okná a povrchy. Rychle odstráni špinu a mastnotu. Zanecháva žiarivý povrch bez šmúh v priebehu sekundy. Cif Okna a sklo Ultrafast je čistiaci sprej, ktorý vďaka svojmu zloženie odstaňuje šmouhy z okien, zrkadiel a ďaľších sklenených ploch v domácnosti.


Stačí nastříkat, setřít a je hotovo.

Povrchy budou krásné čisté a. Cif na okna a povrchy rychle odstraní špínu a mastnotu a zanechá zářivý povrch bez šmouh během vteřiny. K okamžitému použití na okna a povrchy v interiérech jako jsou zrcadla, stoly a jiné omyvatelné povrchy. Použití: okna, zrcadla, stoly a jiné omyvatelné plochy Návod k použití: nastříkejte na čistou a suchou tkaninu a vyčistěte povrch. Naleštěte do zářivého lesku. Na větší plochy nastříkejte přímo na povrch.


Cif Professional řada čistících prostředků pro profesionální úklid bez námahy. Tip: K mytí oken využijete také stěrky na okna.

Nakupujte Cif na okna 7ml nejlevněji na trhu. Cif je vybavený rozprašovačom na nanesenie prostriedku priamo na čistené miesto. Tento umývač okien sa hodí aj na zrkadlá alebo sklenený nábytok.


Porovnání cen cif na okna , srovnání cen cif na okna na portálu HLEDEJCENY. Produkty značky Cif si poradia s akoukoľvek špinou vo vašej domácnosti. Pomôžu Vám nielen pri upratovaní kuchyne a kúpeľne, ale tiež Vám zjednodušia umývanie okien a podláh. Práve preto je Cif prvou voľbou pri upratovaní. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Cif Windows Citrus je určený na čistenie a leštenie sklenených a hladkých umývateľných plôch. Vďaka špeciálnemu zloženiu prostriedok zaručuje. Cif rozprašovač na okna odstraní špínu i mastnotu a zanechá okna čistá, lesklá a beze šmouh. Kromě oken jej můžete použít také na zrcadla a další hladké povrchy v celé domácnosti. Formát rozprašovače umožňuje pohodlnou aplikaci i na svislé plochy.


Cif na okná a povrchy rýchlo odstráni špinu a mastnotu a zanechá žiarivý povrch bez šmúh behom sekundy. CIF Professional 7ml, cena za ks. Leifheit Odmašťovač l. Odmašťuje a intenzivně čistí všechny povrchy.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Cif Prostriedok na okná s rozprašovačom 750ml - piterozumne. Cif čistič na podlahy Marina 1l. Vhodný na linoleum, vinyl a keramické obklady.


Cif Čistič oken XXL floral 7ml. Cif Nerez čisticí sprej je speciálně navržen tak, aby odstranil nečistoty, jako jsou otisky prstů, vodoznaky a mastnotu pro 1 lesk beze šmouh na nerezovém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky