čtvrtek 27. dubna 2017

Cena překližky

Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Překližky prodáváme pouze CELÉ KUSY - NEFORMÁTUJEME. Aktuálně na lince nikdo není, napište nám e-mail nebo volejte denně - hod. Voděodolná překližka s folií (5) Voděodolnou překližku s f. U nás si překližky můžete nechat i naformátovat.


Do poznámek v objednávce napište Váš požadovaný rozměr a počet kusů.

Ceny za formátování jsou individuální v závislosti na počtu a velikosti řezů. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Počet dýh je většinou lichý, ale může být sudý, k. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče po. Ostatní překližky Jedná se o speciální překližky jako například překližky na ohýbání, dýhované překližky (krájenou dýhou), které nevedeme v našem skladovém programu a dodáváme je na konkrétní objednávku. V případě, že hledáte dřevěné obklady, pak u nás najdete velký výběr obkladových palubek, fasádních palubek, podlahovek či.

Stavební překližky vhodné k bednění, na stavbu, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Najdete u nás truhlářskou překližku, foliovanou překližku, protiskluzovou i voděodolnou překližku. Vodovzdorné překližky jsou velkoplošný kompozitní materiál na bázi dřeva využívané ve stavebnictví a nábytkářství.


Jsou pevné, voděodolné a lehké. Kč, nebo za 7Kč při ceně objednávky do 5. Případně můžete překližky odebrat z velkoskladů Ostrava, Vyškov, Česká Třebová, Vlašim, Brandýs nad Labem a Rokycany a neplatit dopravné. VÝPRODEJ ZBYTKŮ ŘEZIVA A MATERIÁLŮ Z VÝROBY.


K dotvoření můžete použít různé materiály a barvy jako jsou ubrousky,papíry, textil, akrylové barvy, vodové barvy atd. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.


Dna z překližky ovál Dna z překližky ovál. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší. Prodám cca 600mpoužité překližky ze střechy.


V překližce jsou dírky od hřebíků, nebo ještě hřebíky, ale jinak je v naprostém pořádku. Rozměry desky jsou x 44m, síla desky je 10mm. Plocha desky je 684m2. Desky jsou podobné jako OSB desky, ale odolnější.


Cena uvedena za 1kus desky.

Nabízíme široký sortiment stavebního zboží pro stavební firmy i běžné zákazníky. Díky našemu on-line katalogu nakoupíte vše, co právě potřebujete. Robustní transportní plošinový vozík, který najde uplatnění nejen v obchodech, ale také v provozech, kde se často převáží těžká břemena.


Konstrukce vozíků je z plocho-. Kromě samotných výřezů z překližky nabízíme také veškeré pomůcky pro práci s nimi, jako například štětce, nože, skalpely, ale i další potřebný materiál, jako jsou třeba barvy, akrylové barvy, lepidla na dřevo, lepidla na decoupage (ubrousková technika), velký výběr ubrousků, korálky, stužky, kovové komponenty, šňůrky a lanka na zavěšení, laky atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky