úterý 25. dubna 2017

Cetris desky

Jsme největším výrobcem cementotřískových desek v Evropě. Desky se vyrábí lisováním směsi dřevěných třísek, cementu a hydratačních přísad. Desky jsou určeny jako víceúčelový konstrukční materiál tam, kde je požadována odolnost proti vlhkosti, pevnost, nehořlavost, ekologická a hygienická nezávadnost.


Jedná se o video kanál pro propagaci cementotřískových desek Cetris. Fixace je zajištěna stažením desek k podložce páskou příčně, podélné páskování se provádí jen na přání zákazníka. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Cetris desky v Baushopu koupíte za skvělé ceny.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Cementotřískové desky Cetris úspěšně kombinují skvělé vlastnosti obou materiálů. Jsou schváleny pro třídu reakce na oheň A2.


Na druhou stranu jsou ovšem dřevěné konstrukce vůči požáru poměrně dobře odolné. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky , jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Desky CETRIS BASIC jsou cementotřískové desky s hladkým přírodním cementově šedým povrchem. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Produkt Deska Cetris Basic za výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt Deska Cetris Basic po celé ČR bezpečně.


Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Cetris cementotřískové desky se vyrábějí stejným způsobem jako ostatní dřevotřísky, ale mají odlišné a docela překvapivé pojidlo. CETRIS je cementotřísková deska s hladkým přírodním cementově šedým povrchem. Cementotriesková doska s hladkým cementovo šedým povrchom.


Mám šrouby přímo na cetris desky 2x35mm. Hliníkový montážní systém pro montáž zavěšených odvětraných fasád vyvinutý. Deska Cetris Basic je lehčí než tradiční cementovláknité desky , její pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním ji řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky.


Formátování desek CETRIS. Velkoformátové desky vám opracujeme na váš přesný rozměr včetně sražení hrany obvodu dílce a vrtání otvorů pro uchycení. Desky Sháníte velkoplošný materiál pro vaši stavbu, domácnost nebo kutění? V naší provozovně v Hradci Králové vám můžeme nabídnout lamino desky, pracovní desky, překližky truhlářské i voděodolné, OSB desky, Cetris, parapety a další sortiment z kategorie Desky. Neobsahují nebezpečné látky jako jsou azbest a formaldehy jsou odolné proti benzínu a olejům.


Dům a zahrada - CETRIS DESKY bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Desky malých formátů mají stejné technické parametry jako běžně nabízené velkoformátové desky a proto je možné je s velkoformátovými deskami kombinovat. Desky “Cembrit Small Module” jsou k dispozici v různých barevných odstínech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky