pondělí 24. dubna 2017

Betonová dlažba velkoformátová

Vytvořte originální a skvěle vypadající plochy ze dvou desítek druhů dlažeb (a více než 1skladebných variant) z našeho katalogu. Velkoformátová dlažba je skvělým řešením jak pro větší, tak pro menší plochy, které se díky ní opticky zvětší. Oblíbená je například pro minimum spár i pro eleganci, kterou nabízí. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích.


Výrobky jsou ekologické. Výjimečný vzhled dodají vydlážděné ploše například colormixy, které tyto plochy rozzáří. Tuto dlažbu vyhledávají především ti, kteří chtějí okolí svého domu dodat moderní vzhled.


Plošná dlažba zatraktivní veškeré pochozí plochy v okolí. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Best – dlažba pro tři generace K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.


Via Montana Elegantní bezfazetová reliéfní dlažba. Vymývaná dlažba Vymývanou dlažbou si zpestříte méně namáhané plochy. Zatravňovací dlažba Zatravňovací. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-. Díky pravidelnému čtvercovému tvaru a čistým liniím je velkoformátová dlažba nadčasovým řešením zpevněných ploch v okolí domu, zahradách a parcích.


Betonová dlažba hladká, přírodní. Je ideální pro použití na terasách, chodnících, v okolí bazénů apod. Odběrná místa: STAVEBNINY Josef Vala, Chotěboř, Gločův Jeníkov.


FORMÁTY je možno volit libovolné (čtverec, obdélník i nepravidelný úhelník) dle architektonického návrhu s tím, že nejmenší plocha jedné dlaždice je vždy rovna nebo větší jak 5m 2! TLOUŠŤKA desek je libov. Jak již název sám napovídá, předností velkoformátové dlažby Maxi je její nestandardní formát, který tuto. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from Ondřej Šusta?


Unikátní jednovrstvá dlažba vyrobená v moderních i nadčasových designech v exluzivním provedení 8x 4x mm. Vyrábíme v novém rozměru ve všech. Krásná a levná venkovní betonová dlažba k bazénu, na terasu či zahradní posezení, dokonale imitující pískovec. Pokud však plánujete dlažbu použít pro vjez garážové stání či frekventovanější plochu, přečtěte si následující doporučení, která vám pomohou vybrat pojezdovou betonovou dlažbu.


Dlažba Montpellier a Hradní dlažba Lucca. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vhodná do interiéru i exteriéru. Plošná betonová dlažba v naší nabídce se používá na dláždění okolí rodinných domů, chodníků, pěších zón, teras, kolem bazénů a podobně. Výrazná betonová kresba.


Luxusní velkoformátová dlažba a obklady od světových výrobců. TopTiles je přímý dovozce dlažby. V nabídce nechybí mramorová dlažba a atypické formáty dlažby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky