středa 26. dubna 2017

Lepící hmota

Jednosložková prášková lepicí a stěrková hmota na bázi cementu. Paropropustná lepicí a stěrková hmota. Lepicí a stěrková hmota na bázi cementu. Stěrková a lepicí hmota se zkrácenou dobou zrání.


Univerzální lepící hmota ReFix na univerzální opravy vyřeší všechny vaše problémy!

Odstranitelná a opakovaně použitelná univerzální lepící guma. Vhodná na lepení drobných předmětů, plakátů a jiných ozdob. Lepení plakátu žvýkačkami už není v kurzu. O její nahrazení se postarala lepící hmota , která se vyznačuje stejnou konzistencí, ale žvýkat ji. This feature is not available right now.


TACK-ALL plastická lepicí hmota - nepermanentní (pro opakované použití), vhodná pro přichycení drobných předmětů na svislé plochy, na kancelářský. Splňuje požadavky směrnice ETAG 004.

Nezanechávají po sobě mastné fleky, proto jsou výborným pomocníkem při výzdobě interieru domu nebo bytu. Průmyslově vyráběná suchá minerální. LEPICÍ A TĚSNICÍ HMOTA SUPER RTV Obrázek je pouze ilustrativní Vysoce kvalitní lepicí a těsnicí hmota pro použití v běžném a automobilovém průmyslu. Nebo dvousložková pastovitá lepicí hmota na bázi. Prodáváme stavební lepidla a cementové malty vyvinuté pro náročný německý trh.


Cementová lepicí a stěrková hmota Weber. Lepící a stěrkový tmel Weber. Baumit DuoContact je lepicí a stěrková malta na bázi cementu pro lepení a stěrkování fasádních. Baumit lepicí a stěrková hmota DuoContact kg. Ceresit lepící a stěrkové hmoty na fasádní zateplovací systémy a další podklady.


Nabízíme široký výběr Ceresit lepidel a stěrek, které můžete aplikovat na polystyren, vatu, dřevěné podklady, minerální podklady. Ceresit lepidla jsou vysoce flexibilní, paropropustná, vykazují potřebnou pevnost, kvalitu a životnost. Weber therm elastik je jednosložková prášková lepicí a stěrková hmota , vyráběná na bázi cementu v přírodní šedé barvě. Tmel s vysokou pružností.


Vynikající také jako vyrovnávací stěrka na betonové a omítkové podklady stěn.

Vhodná pro ruční i strojní zpracování ve vnějším i vnitřním prostředí. Bílá lepící guma lepidlo na zeď Pritt g Multi tack Bílé čtverečky ks samo lepící hmota žvýkačka Také Kores UHU Bantex Adhezivní snímatelný tmel pro fixaci předmětů bez vrtání děr jako telefon, kalkulačka, tužky, klíče. Skladem − Původně: 4Kč 2Kč.


Především je určena k zalévání a ustavení lineárního vedení u obráběcích strojů. Weber tmel 7stěrková hmota 25kg. Spárovací hmota Dekaseal. Weber tmel 7je lepící a stěrkový tmel pro lepení EPS polystyrenů a minerální vaty a vytváření základní. Z jednotlivých čtverečků vytvoříte v prstech žmolek jako ze žvýkačky a upevníte pomocí ní např.


Jedná se o vysoce pevnostní lepící a výplňové systémy na epoxidové bázi. Vyznačují se vysokou smykovou pevností, teplotní a. Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené).


Polymerová modelovací hmota FIMO Soft je velmi měkká hmota , ze které se snadno modeluje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky