pátek 28. dubna 2017

Palubkové vchodové dveře

Dlouholetá výroba a prodej palubkových, masivních,smrkových a dubových,tradičních, kvalitních,ekologicky čistých, ručně vyráběných českých. Zateplené vchodové dveře provedené v mnoha dekorech. U nás si můžete vybrat nejen palubkové dveře plné, ale připravili jsme pro Vás mnoho typů palubkových dveří prosklených. Palubkové dveře si můžete objednat se zárubní nebo bez.


Palubky 92x12mm z obou stran, vevnitř zatepleno polystyrenem. Namontováno izolační sklo diTherm kůra. Vodorovné čepování navrchu i vespod dveří.


Připraveno pro zámek Fab 60mm, rozteč 90mm. Nabízíme vchodové dveře - palubkové dveře , bytové dveře , domovní dveře. Retro, moderní, rámové deskové, black line protipožární dveře. Masivní plné dveře jsou určené především jako vchodové nebo k oddělení prostorů s rozdílnou teplotou.


Jsou proto připravené i pro zámek FAB. Některé palubkové dveře jsou na prodejně připraveny k odběru! Ostatní dveře vyrábíme bežně v rozmezí - dní. Vedlejší vchodové dveře jsou dodávány s oboustrannou hliníkovou klikou s aretací a změna na klika – koule v případě tohoto provedení není možná.


Ručně vyráběné dveře na míru s dlouholetou tradicí. Levné vchodové dveře plastové, masivní dřevěné, palubkové, plechové do bytů. K osazení do stávající zárubně.


Venkovní dřevěné vchodové dveře PALUBKOVÉ tl. Profil dveří mm, vnitřní prostor je zateplen izolací. Je možné je využít jako vchodové dveře rodinných domů, vhodné jsou také na chaty, do zahradních domků, garáží, kůlen apod.


Všestranné je rovněž jejich využití v interiéru. Díky použití přírodního materiálu mají naše palubkové dveře. Kč, s krátkými seskládanými palubkami: 3. Možno zaslat přepravní službou - výši dopravného sdělím předem. Vchodové,zateplené,palubkové dveře. Klika Maja štítek patina pro dům (Kovová oboustranná klika pro palubkové a masivní vchodové dveře) Kovová oboustranná klika se štítkem v barvě patiny.


Pro palubkové a masivní vchodové dveře s roztečí mezi klikou a zámkem cm. Kvalitní dveře a zárubně, které si jednoduše vyberete na našem profi e-schopu. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Decentní design a provedení spojují vlastnosti plných a prosklených dveří. Dveře jsou bez povrchové úpravy. Nabízíme palubkové dveře jak na použití venku, tak samozřejmě i do vaše interiéru.


Jsou určené pro použití jako druhé vstupní dveře. Jsou vyrobeny z palubkového smrkového dřeva, bez povrchové úpravy. Masivné vchodové dveře z borového materiálu o síle mm. Uvedené ceny jsou včetně povrchové úpravy vysoce kvalitní a odolnou lazurou,.


Výška průchodu 194cm, šířka 138cm, zvenku prkna, zevnitř desky a mezi tím 3cm. Tloušťka rámu dveří je cca mm. Smrkové dvoukřídlé palubkové dveře můžete využít jako vchodové či jiné exteriérové dveře. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Lze vyrobit standardní prosklené dveře , dále příčkované dveře nebo také dveře s okrasnými izolačními výplněmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky