pátek 21. dubna 2017

Moosgummi metráž

From this foam you can make many interesting things such as jewelery, ornaments, hanging. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Moosgummi je mäkká penová guma tzv. Foamiran je speciální pěnovka, která se stala přelomovým výrobkem při tvorbě dekorací. Je velmi oblíbená mezi tvůrci umělých květin.


Uplatnění najde jak ve scrapbookingu, tak při tvorbě dekorací a také šperků. Z této pěnovky můžete vyrobit spoustu zajímavých věcí jako např. METRÁŽ LÁTEK NAŽEHLOVAČKY, NÁŠIVKY Nehtová modeláž.


Penovka, vhodná pre rôzne kreatívne techniky. Kreatívne potreby, aranžérsky materiál a pomôcky, umelecké potreby, akrylové farby, lepidlá a laky na servítkovú techniku, vintage, shabby chic, kriedové. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany. Z tejto penovky môžete vyrobiť veľa zaujímavých vecí ako napr.


Najdete u nás velký výběr barev a motivů, mixy barev. Můžete z toho vyrobit prakticky všechno - od zbraní, armorů, malých doplňků, dokonce to někdo používá i jako výplň do šatů a sukní, aby dobře držely tvar. English-German online dictionary developed to help you share your knowledge with others. Naša cena € Filc A hr. Il moosgummi è una schiuma di gomma pressata in fogli, facile da tagliare, incollare,.


Arch bílé mechové pěnovky moosgummi o síle 2mm k výrobě razítek. Pěnovku lze snadno stříhat, ozdobně. K vystřihování motivů použijte nůžky na párání nebo nehty, poté nalepte na dřevěné štočky nebo tvrdý plast. Materiál: pěnovka ( MOOSGUMMI ) Cena za balení 5ks náhodného mixu barev a velikostí. Fotografie podléhají autorským právům, prosím respektujte zákony.


Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Váš obchod s látkami, metrovým textilem a galanterií. R, sloužící i jako výdejní místa eshopu.


Jednoducho vystrihnite požadovaný tvar, nalepíte napríklad na drevenú kocku, natriete farbou a už len pečiatkujete. Vhodná je na strihanie, lepenie, tvarovanie. Hrúbka archu môže byť v rozmedzí - mm.


NÁVOD - Vyrábíme razítka z pěnové gumy ( moosgummi ) NÁZEV. Kancelářské potřeby Školní potřeby. Potraviny Potravinové doplňky Dětská výživa, čaje. Dekorace, obrázky Hudební nástroj.


V naší nabídce najdete molitanové desky o různých rozměrech a tloušťkách (od do cm), které lze využít např. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Molitanové desky také vyhledáné jaké molitanová metráž nabízíme za nejlepší ceny v ČR díky přímu prodeji přímo od výrobce. Product successfully added to your shopping cart. Penovku je možno strihať, ozdobne prešívať, lepiť.


Tel látky, nové, nevyužité, různá metráž (krep, bavlna, žoržet, Šedý manšestr ks (pruhy) á Kč. Bílá, modrá a červená padákovina , cena. Látky, galanterie, metráž , látky patchwork Důmlátek. Batohoviny Bavlna MUSLIN Bavlna vafle Dvojitá gáza Filc Filc metráž.


V sadě je různých barev o rozměru A4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky