čtvrtek 20. dubna 2017

Síť do dveří proti hmyzu

Praktická samozavírací síť proti hmyzu , která se po projití opět sama zavře. Ideální řešení i pro majitele pejsků. Jde vlastně o dvě sítě proti hmyzu do dveří , které jsou spojeny řadou silných magnetů. Sítě proti hmyzu do dveří vám zajistí 1 ochranu před hmyzem,.


V současnosti je to jediná síť do dveří proti hmyzu na trhu, která neobsahuje žádné PVC části, což je zár. Plisované sítě do dveří P.

Když už nevíte, jak do dveří dostat síť proti hmyzu , je tady rolovací síť. Síť na míru, zadejte Váš rozměr a vyberte barvu. Návody na zaměření a montáž. Online prodej, výhodné ceny.


Síť proti hmyzu do plastových a dřevěných oken bez okapnice. Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do oken za nízké ceny. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří.


Síť je vyrobena ze skelného vlákna potaženého plastem. Samozavírací panty, okopová lišta, madla, magnet.

Síť do dveří proti hmyzu - samozavírací. Nechte proudit čerstvý vzduch a světlo do svého domu, ale nepouštějte tam otravný hmyz, je to možné, pokud. Lamelové sítě STANDARD do dveří nabízíme ve variantě bílé či antracitové.


Síť s magnety se ihned po projití uzavře, tudíž nevpustí žádného nevítaného návštěvníka. Snadno je zavěsíte na rám dveří bez vrtání. Síť lze podle potřeby vyrolovat a zastavit v libovolné poloze horizontálně (F10) nebo vertikálně (G10). Dveřní síť Hje určena do balkónových dveří , ale lze jí také použít do oken větších rozměrů.


Předností této dveřní sítě proti hmyzu jsou samozavírací panty , díky kterým je i snadno snímatelná z balkonových dveří. Všechny sítě do oken a dveří vám upravíme na míru dle vašich požadavků na rozměr sítí. Jak si přizpůsobit síť proti hmyzu do dveří ? Barvu, rozměry, speciální funkce, osazení panty a další doplňky snadno přizpůsobíte svým nárokům v. Objednejte dnes za super ceny.


Detailní popis produktu. Je samozavírací díky magnetům. Montáž rolovacích sítí se neobejde bez drobných zásahů do okenního rámu. Rolovací síť můžeme umístit do ostění nebo přímo na rám okna. Buďte připraveni na všechen obtížný hmyz!


Radost v teplých dnech vám může zkazit nepříjemný hmyz. Chraňte se před těmito návštěvníky závěsem z.

Praktická síť , která jednoduchým způsobem zabrání vniknutí otravného hmyzu do Vašeho obydlí. Pokud máte plné ruce, tak v. Také Vás trápí v létě dotěrný hmyz? S touto magickou síťkou máte vše vyřešeno a čistý vzduch proudí pořád. Navíc i psí miláček skrz ni projde a síťové dveře se samy zase. Oknostyl nabízí okenní sítě do oken proti hmyzu různých typů i dveřní sítě.


Jsou vhodné do všech typů plastových, hliníkových i dřevěných oken a dveří. Všichni to moc dobře známe - Kdo nezavřel ty dveře na tu terasu. Určitě oceníte, že budete moci v létě spát při otevřeném okně aniž by vás štípali komáři.


VEKRA nabízí různé typy PEVNÝCH , OTEVÍRACÍCH , PLISOVANÝCH i POSUVNÝCH sítí do oken a balkónových dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky