středa 26. dubna 2017

Dřevěná stříška nad vchodové dveře

Vadí vám, když na vás prší a fouká, zatímco zamykáte domovní dveře při cestě do práce a při návratu pro změnu stojíte v dešťové kaluži? Ochranná stříška nad vchodové dveře vás před rozmary počasí ochrání. A stejně tak dveře vašeho domu, jimž zajistí delší životnost a pěkný vzhled.


K přístřešku lze přikoupit krytinu z asfaltovaného šindele v několika různých barvách. Oválná stříška nad vchodové dveře Swing PC. Tyto vchodové stříšky vyrábíme z mm dutinkového polykarbonátu LEXAN a práškově lakovaných hliníkových profilů. Všechny stříšky nad vchodové dveře obsahují montážní příslušenství pro montáž na běžnou cihelnou stěnu.


V případě montáže na stěnu zateplenou polystyrenem je nutno dokoupit originální montážní set obsahující závitové tyče a chemickou kotvu. Při montáži stříšky nad vchodové dveře je potřeba brát v potaz, že vchodová stříška včetně zavěšení. Stříšky nad vchodové dveře. Vchodové stříšky - ochrana vašich vstupních dveří! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vchodová stříška nad dveře vám zajistí dokonalou ochranu vašeho vchodu a vašich dveří. Představujeme vám obsáhlé spektrum nápadů pro každé domovní dveře. V naší nabídce si jistě vybere každý zákazník. Hliníkové vchodové stříšky. Přístřešek nad dveřeCena stříšky je.


Dřevěný přístřešek nad dveře. Nejlepší volbou je dřevěná stříška nad vchodové dveře. Inzerát platí do smazání. Prodám stříšku nad vchodové dveře.


Konstrukční řešení je vhodné pro všechny. Oválné provedení stříšky nad vchodové dveře německé výroby z plného polykarbonátu včetně okapu a hliníkového rámu. Taková stříška je nad vchodové dveře ideální, použít se dá ale i jinam, třeba pro zastínění oken nebo výlohy.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Toto zboží není možno vidět na naší provozovně, jedná se pouze o internetový prodej! Praktický přístřešek nad dveře vyrobený.


E-shop výhradní distributor a výrobce vchodových stříšek a zastřešení. Výprodej - vchodová stříška MELES 120cm hnědá Vynikající ochrana nejen vašich vstupních dveří, ale i celého vchodového prostoru. Propouští světlo, přitom chrání před UV zářením , je stálobarevná a vysoce odolná. Skleněné stříšky nad vchod.


Dodávané bez povrchové úpravy. Levné stříšky nad vchodové dveře - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu!


Gutta vchodová stříška Rondo N je decentní stříška nad vchodové dveře s oválným prohnutím. Může být umístěna nad dveře , okna nebo nad složené palivové dřevo a podobně. Zasklení tvoří dvě 8mm desky z vrstveného bezpečnostního skla.


Vchodová skleněná stříška nad dveře Exteriérové skleněné stříšky nad dveře Ačkoliv se převážně zaměřujeme na vybavení interiéru, do našeho sortimentu patří také realizace exteriérové. Barva podpěr hnědá, černá a šedá. Díky tomu splní svůj účel, a to jak funkční, tak estetický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky