čtvrtek 20. dubna 2017

Umělý obkladový kámen

Dávno přestalo platit pravidlo, že umělý kámen je prvek pouze pro fasádu a venkovní objekty obecně. OBKLADOVÝ KÁMEN , nebo chcete-li imitace přírodního kamene se v posledních letech těší stejné oblibě jak v exteriéru, tak v interiéru. Nejčastěji se setkáváme s tradiční aplikací kamene na fasádu. Podrobný návod na lepení kamenné obklady Vaspo. Imitace kamene a přírodní kamenné obklady, umělý kámen , cihlové obklady, sádrové obklady do interiéru.


Prodáváme betonové obklady pro venkovní použití.

Kámen na rodinném domě odliší Váš dům od ostatních. Kamenný obklad se neokouká, údržba kamene je. Petr Justin - Výroba obkladového umělého kamene. Jsme malá rodinná firma zabývající se výrobou umělého kamene a jiných dílců z betonu, které se. Navštivte náš e-shop,naleznete zde nabídku flexibilních kamenných obkladů ,kamenných obkladů ,přírodního kamene a nařádí pro snadné položení našeho obkladu.


Umělý kámen ,cihlové obklady, přírodní kámen ,ohebné obklady. Umělý obkladový kámen Mexicana graphite je tvořen různě tvarovanými menšími i většími kusy kamene s jemně zvrásněným povrchem. Tento betonový obklad je inspirován starověkou architekturou Aztéků.

Moderní obklady - umělý kámen s nevšedním moderním designem. Sádrové obklady - obklady z tvrzené sádry pro vnitřní použití. Mají velmi malou hmotnost a. Kámen je dodáván v nepravidelných i pravidelných tvarech, štípaný i řezaný např.


Dále nabízíme malty pro pokládku, lepidla a spárovací hmoty firmy quick-mix, přípravky pro čištění , impregnaci a údržbu přírodního kamene firmy Moeler Chemie z Německa. Kamenné obklady také mohou zkrášlit Vaše garáže a ploty. Elegantní, oblíbené, odolné. Tato tři slova dokonale vystihují obklady z umělého kamene.


V posledních letech nesmějí chybět na žádném. V interiérech umělý kamen se používá k dekorací obývacích pokojů, v ložnicích, kuchyních a koupelnách. Díky propracované technologii výroby, mnohastupňové kontrole kvality a vysokým nárokům na použité materiály se pohybuje životnost betonových produktů MAGICRETE v řádech několika desítek let a to včetně vzhledové trvanlivosti. Je skvělým doplňkem Vašeho rodinného domu či bytu. Nabízíme přírodní kámen a imitaci kamene.


Prodej umělého a přírodního kamene Dokonalé imitace přírodního kamene - kamenné obklady, obkladové a cihlové pásky, obkladový kámen , basreliéf. Vzorková prodejna - velký výběr: stavební sklo, luxfery, obkladový kámen , umělý kámen , přírodní kámen , dlažby a levné obklady. Umělý kamenný obklad v různých provedeních za bezkonkurenční ceny.


Je to dáno pestrou paletou barevných odstínů, která splní požadavky i náročných zákazníků a pomůže vytvořit design interiéru dle konkrétních představ. Máte rádi luxusní italský styl? Teď si ho můžete dovolit.

Obklad Cihlovka classic. Stačí ponechat interiér volný a vzdušný, zařídit ho v k. Firma DOMINART chce zákazníkům nabídnout něco nového, neokoukaného, s vlastním rukopisem. Ve výrobě je kladen důraz na špičkovou kvalitu, každý jeden.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky