pátek 21. dubna 2017

Králíkárna prodej

Pro chvovatele králíků kromě klecí, akvárií a různých plastových boxů zůstává ve hře i tradiční dřevěná králíkárna. Prodej králíkáren po celém území ČR. Dvoukotcová králíkárna s výběhem.


Combi - králíkárna - kurník. Kotec pro zajíce (1Kč) Vytvořeno na Webmium.

Minářová Sedlák, prodej potřeby pro králíky a hlodavce. Dřevěná velmi praktická králíkárna s vestavěným výběhem a vyklápěcí střechou. Trixie Mega králíkárna s výběhem 123x96x76cm Hodnocení: 5. Praktická dřevěná králíkárna ve.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Chovatelské potřeby bazar: Kralikarna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Velká kvalitní králíkárna s domečkem,117x46x117cm Inzerát byl odebran z oblíbených.


Pokud budete mít zájem jsme schopni zajistit dopravu až k vám domů.

Ukázky králíkárny - fotografie. Seznam míst kde králíkárny prodáváme. Hlasování: Hlasování: OK zvirata. Dřevěný kurník pro slepice nebo králíkárna pro králíky s výklopnou střechou.


Domek“ je vyroben z kvalitního dřeva s několika dvířky a okny. Výklopná střecha Vysoké nohy Podlaha z pozinkované vany Rozměry: 1x 1x 1(délka, šířka, výška) U některých dopravců může být účtován příplatek za nadrozměrný balík. Všechny naše králikárny vyrábíme z masivního materiálu o minimální síle 19mm. Každá králikárna se dá upravit dle přání zákazníka. DBS Prusinovice - vyrábíme sériové dřevěné králíkárny pro drobné chovatele.


Jihomoravského kraje a Kraje. Králíkárna ALFRÉD - kotec pro králíky a morčata. Use the all-new OT-liquid handler to automate your protocols. Nabízíme zakázkový prodej králikáren a králičáren.


Naše firma nabízí prodej levných králíkáren. Pokud rádi chováte králíky, je naše králíkárna to pravé pro vás. Pískoviště prodáváme po celém území české republiky.


Velký výběr králíkáren pro králiky nebo jiná malá zvířata za skvělé ceny na zoohit.

Od 6Kč poštovné zdarma! Nakupujte u jedničky v Evropě! Pohodlná a odolná králíkárna s vestavěným výběhem ve spodní části, kompletně vyklápěcí střechou, uzavíratelným průchodem do části výběhu a snadným čištěním. Chovatelské potřeby,králíkárny,klece,napaječky,trusníky,kotiště,rošty,plastové výrobky,psí klece,chovné boxy pro myši,chovatelské technologie. Základní školy Moravský Žižkov.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Hello pipetting robot, Goodbye sore thumbs. Ve vrchním patře se nachází dvojkotec, díky kterému má samice více místa pro samotný vrch a starání se o mladé.


Samozřejmostí je možnost venkovního použití. J e vyrobena z odolného jedlového dřeva a disponuje s pozinkovanou kovovou mřížkou na přední straně. Konstrukce z hoblovaných smrkových latí, pobití oboustranně hoblovanými palubkami o síle mm.


Klecový kotec je výhradně určen pro vnitřní prostory. Výroba a prodej zateplených kurníků různých velikostí. Vnitřky OSB desky, Zateplení 4cm tvrzeného polystyrenu nenasákavého - boky,střecha,podlaha i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky