čtvrtek 14. září 2017

Markýza fiamma

Jedinečná markýza s dvojitou kédrovou lištou v přední cloně - ideální pro doplňkové příslušenství. F45s je markýza kombinující technologii budoucnosti s nejlepší kvalitou, která je nyní na trhu. Díky kvalitnímu povrchu markýza zajišťuje maximální stín. Snadno ovladatelná, robustní a zároveň lehká markýza s manuálním mechanismem. Snadno manipulovatelná, pevná, elegantní, stylová a cenově dostupná markýza ve vaku.


Lehce nasunete do kedrové lišty a markýza je. Fiamma Fje praktická. Markýzy ve vaku Markýzy, která je natočena na hliníkové tyči, ve které jsou zasunuty podpěrné nohy a vodorovné tyče směrem ke karavanu. Rychlá a jednoduchá obsluha, lze pomocí adaptérů namontovat na všechny obytné automobily. Markýza pro menší vozidla - karavany, dodávky, SUV nebo kombi.


Robustní hliníkové pouzdro s manuální funkcí. Select a sub-category: Next Day Shipping Available! Seen the same product cheaper? See how we can Price Match!


Vysouvatelná markýza s garantovaným výkonem Markýza se montuje na střechu dodávky a díky hloubkově zabudovaným držákům zabírá minimum místa. Velmi lehká a kompaktní. Free Delivery on Eligible Orders!


Vyrobeno z kvalitního eloxovaného hliníku. It offers a cool and covered open space outside and helps lower temperatures inside. With the awning out it allows you to keep windows and doors open for air circulation during rainy weather. Wet gear can be taken off outside in order to avoid bringing dirt inside your vehicle. Nevíte jaký dárek pro své blízké?


Líbí se Vám naše zboží a chtěli byste udělat radost i někomu jinému? Nový koncept markýz s moderním designem pro karavany a obytné vozy. Velice vhodná pro Fiat Ducato, Citroen Jumper a Peugeot Boxer (s adaptérovou sadou pro Fiat Ducato lze markýza upevnit i bez vrtání). PVC a polyester, pouzdro.


Ideální pro karavan, mobilní domek a obytné auto. Lehká, kompaktní a jednoduchá. Pouzdro černé, plachta šedá. Inovativní a kompaktní markýza předního světového výrobce pro karavany. Snadno použitelná markýza , se kterou se skloubí dnešní nejlepší technologie.


Jako jediná markýza má dvojtou kedrovou lištu, což je ideální pro využití dalšího příslušenství. Dešťová rýha v přední liště odvádí vodu do stran. Vhodná pro montáž na stěnu všech obytných automobilů a karavanů. Dvě barevné provedení: Royal Grey a Royal Blue - Vámi vybranou barvu uveďte prosím do poznámky k objednávce.


Portál cestovatelů s mobilními domy. Najdete tu diskuzní fórum, fotogalerie, články z cest i burzu. Rolovací markýza pro obytný p. Markýzu jsme koupili jakou součást staršího karavanu a proto neznáme rok výroby.


Prodáváme, protože na karavan chceme pořídit delší. Markýza měla malé prasklinky - ty jsme zalepili záplatou na čluny, jinak kromě zesvětlení barvy sluncem úplně v pořádku. Pouze osobní odběr (Hořovice).


Moderní a kompaktní střešní markýza. Háčky lze použít i na markýzy jiných značek. Oblíbená verze markýzy s upevněním na bok vozidla, ručním pohonem na kliku s možností doinstalace motorového pohonu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky