čtvrtek 14. září 2017

Norske domy

NORSKÉ DOMY - stylové bydlení v dřevostavbě severského stylu. Norské domy jsou tu nyní i pro vás ! Rodinné domy nad miliónů. PERGOLY A KRYTÁ STÁNÍ NA AUTA.


Nabízíme vám dodávku a montáž norských domů. Prohlédněte si originální nabídku norských dřevostaveb. Dřevostavby, norské domy DŘEVOSTAVBY ROB. Navrhnout víkendové domky dostal za úkol známý norský architekt Snorre Stinessen, který navrhl základní podobu. Dnes již tradiční srubové stavby z kulatinového masivu, známé také pod pojmem kanadské sruby.


Z dôvodu rekonštrukcie webovej stránky je aktuálny web nedostupný. Nová verzia bude dostupná v krátkej dobe. Za porozumenie ďakujeme.


Srubové domy , sruby a dřevostavby z masivu od světové jedničky finské firmy KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Norská gramatika je popis mluvnického systému norštiny. Kontejnerové domy jsou levnou a moderní alternativou k tradičním domům. V článku je představena historie, výhody a samozřejmě i cena kontejnerových domů.


Sme hrdí na to, že už viac ako rokov takéto rodinné domy predávame. Domy , v ktorých je radosť žiť. Zrubové domy (štýlové horské zruby), pre akéhokoľvek klienta, náročného i toho ekonomicky a ekologicky zmýšľajúceho, nájdete v našom katalógu. Neoddeliteľnou súčasťou režimu riadenia našej spoločnosti je dodržiavanie politiky kvality, vďaka čomu sú nami postavené zrubové domy veľmi obľúbené a úspešné na trhu drevostavieb.


Vyhovieme pri akomkoľvok dopyte - dlhodobo staviame ako jednoduché domy , tak aj bývanie pre najnáročnejších klientov. Drevostavby spĺňajú všetky parametre súčasných stavieb. Sú synonymom zdravého, kvalitného, rýchleho a moderného bývania. Mobilní domy jsou populární zejména pro své výhody. Použití prefabrikovaných betonových modulů pro mobilní domy je vhodným ekonomickým řešením oproti běžné výstavbě.


Bytová a nebytová výstavba. Sendvičové dřevěné domy skandinávského typu mají téměř výhradně sedlové střechy a jejich uspořádání umožňuje na relativně malé zastavěné. V současné době je trh s nemovitostmi v Oslo robustní a domy se velmi rychle prodávají. Najdete domy a apartmány na dovolenou, které padnou vhod každému vkusu: mnoho prázdninových objektů od Baltského moře až po Středomořské, prázdninové domy v Chorvatsku, prázdninové domy na horách, prázdninové domy s bazénem, prázdnin.


Souběžné domy s kamennými základy působí v podstatě podobným dojemem jako ty v Telči. Oblíbenou destinací je také kouzelné souostroví Lofaty, nacházející se asi 3km od severního polárního kruhu. Přes svou polohu značně na severu zde vládne celkem mírné klima. Ubytování v Bergenu patří právem mezi nejromantičtější místa v Norsku.


Kanadské sruby, sruby na klíč, srubové domy od DREVODOM RAJEC CZ, s. Alpská a Tunturi kolekce, domy na klíč typu Artichouse či Arichome, kolekce pobřežní, luxusní nebo přírodní spolu s domy Eurohomes nebo klasickými srubovými vilami. Staré město, historická čtvrť nabídne pohled na historické domy z 18. Nedaleko naleznete přírodní vyhlídku Preikestolen , která se nachází ve výšce 6m nad hladinou Lysefjordu a která poskytuje dechberoucí výhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky