středa 20. září 2017

Pracovní deska beton

Pracovní deska je základ každé kuchyně. Víme, o čem mluvíme, i naše první realizace vypadají stále. Možná jste nepovažoval materiál jako beton pro vaše pracovní plány v kuchyni. Přesto beton splňuje tuto funkci.


Počítejte s tím, že betonová pracovní deska ještě minimálně měsíc zraje, je to přeci beton. Výsledkem je ušlechtilý materiál, který si v ničím nezadá s deskami z umělého kamene, a to včetě bezspárového provedení. Náš beton je zajímavý na pohle příjemný na dotek a současně praktický a pevný.


Vyniká svými mechanickými vlastnostmi, tvrdostí povrchu a odolnosti vůči vysokým teplotám. DecorLit je nadčasový a má extrémně dlouhou životnost. Jeho povrch dokážeme mnoha způsoby upravovat a vytvořit tak výsledek přesně odpovídající vašim představám.


A nemusí to být jen opravdický beton, ale i jeho věrné napodobeniny. Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI.


Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Proč ji tedy nenahradit kvalitní laminátovou deskou? Beton šedý 3Černý mramor. Pryskyřice nevyrábíme a nemám informaci o jejich sortimentu a dostupnosti na trhu, Pro úpravu povrchu “nalitím” silnější vrstvy epoxidové pryskyřice by.


Kuchyň bude v barvě švestka, pracovní deska tmavý beton a dlažba je světle šedá. Dveře i stůl v jídelně budeme mít z dubu. Chtěla jsem se zeptat, jaký zvolit obklad za linku a jak vymalovat celou místnost. Pouze dokonale sladěná hrana propůjčí hotovému výrobku dokonalý vzhled.


Egger laminátové hrany jsou dekorativním ukončením pracovní desky - hrany jsou k. Na přední hraně desky je postforming (zaoblení). Na bojišti odolává dělostřeleckým granátům, v kuchyni pak beton vzdoruje nožům i náporu horkých hrnců nebo rozpálených pánví. Bude to skvělá pracovní plocha, protože bude masivní a silná a krása se postará o plniva a přísady, které budou během vaření zahrnuty.


Postformingové pracovní desky jsou vyrobeny ze surové dřevotřísky potažené dekoračním vysokotlakým laminátem (HPL) a na přední straně zesílené. Dotaz: Kuchyňská pracovní deska – beton Dobrý den, mám v kuchyni vyrobenou betonovou pacovní desku. Která byla vyrobena přímo na lince, tedy nebyla použita negativní forma. Jde o velkou místnost (x 5m) se čtyřmi okny, které jsou orientovány na západ. Možná, že někdo bude překvapen tím, že betonové desky vůbec existují.


Jsme tak zvyklí volit mezi přírodním a umělým kamenem, že další možnosti. Výběr kuchyňské pracovní desky se stává stále důležitějším výchozím bodem při plánování kuchyní. Zásadní je také její způsob kombinace s. Nosným materiálem je dřevotřísková deska Esíly mm.


Deska má praktické zaoblené hrany bez spár. Profil a strukturu pracovní desky si můžete prohlédnout na obrázcích. Tento týden mi mají přivézt novou kuchyň a já ještě pořád nemám vybranou desku a obklad rozhoduji se mezi dvěma a jedna verze je právě v dekoru.


Gorenje je výrobce kvalitních domácích spotřebičů přátelských k životnímu prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky