středa 20. září 2017

Průsvitná krytina

Nová krytina Isola Powertekk Plano. Panely Ruukki získaly celosvětovou certifikaci od FM Approvals. Nová tiskovina se značkami Tondach, Terca a Penter.


Polykarbonátové střešní krytiny pro pergoly, přístřešky, zastřešení verandy. Odkryj tablicę dom zawada należącą do użytkownika Rafal Skucik. Zobacz więcej pomysłów na temat Outdoors, 3d living room i Above ground garden.


Sklolaminátová krytina v rolích ve výšce 1. Ideální pro hobby zastřešení přístřešků, posezení a pergol při zachování průsvitu světla. Kvalitní vlnitá střešní krytina GUTTA, až let záruka! Kupte si vlnité desky přímo u výrobce.


Vlnitá krytina je vhodné pro zastřešení. Trapézové průsvitné desky Marlon CSE FR s jemnou povrchovou úpravou. Větší rozměry paletou, naší závodovou dopravou či v některých případech (desky metrů délky) raději přímo dopravou Lanit Plast či Gutta.


Skvělá krytina pro drobné stavby Potřebujete levně a rychle zastřešit pergolu, verandu nebo přístřešek na auto? Ideální krytinou, která splní tyto požadavky a příjemně překvapí i dalš. Plechová střešní krytina SATJAM Roof Classic pro rekonstrukce střech, novostavby rodinných domů, stavby bytových domů, střešní nástavby panelových a bytových domů.


Tvarem připomíná alpskou tašku. Průsvitná krytina v rolích. Povrchová úprava lesk µm. Tuto krytinu Vám dodáme v délkách přesně na míru.


Plastová střešní krytina : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Betonová střešní krytina je skládaná střešní krytina , která je vyráběna z vysoce zhutněného kvalitního betonu. V nabídce betonových střešních krytin je ucelený sortiment, který zahrnuje kvalitní střešní tašky i systémové doplňky.


Krytina je prostorově barevná, proto nedochází k vyblednutí. Pevná, odolná a lehká sklolaminátová krytina vhodná do agresivního prostředí. ELYPLAST – sklolaminátová krytina v rolích průsvitná i neprůsvitná se s výhodou používá k opláštění zemědělských a průmyslových budov. Materiál je vysoce elastický.


Zastřešení prosvětlených průchodů, průsvitná krytina na míru v barvě bezbarvá, opálová, žlutá a modrá. Ne průsvitná krytina ELYPLAST v libovolné barvě RAL se používá k zastřešení menších staveb, obloukových hal, opláštění objektů. Délku role řežeme po běžných metrech. K dispozici je krytina čirá a téměř zcela průsvitná , ale i jemně probarvená verze.


Krytina ELYPLAST bez UV v rolích je nejekonomičtější sklolaminátové zastřešení nabízené firmou PAMA, a. Role je dodávána v provedení bez UV ochrany. Velmi dobrá propustnost světla Vysoká teplotní odolnost Odolnost proti rozbití Dobré izolační vlastnosti. Ceník desek Ceník příslušenství Montážní postup. Zastřešení velké plochy z jednoho kusu materiálu bez nevzhledných přesahů a napojení.


Najlacnejšia strešná krytina v online bazári. Predaj a kúpa strešnej krytiny online. V prodeji jsou průsvitné i neprůhledné barvy: průsvitná čirá bronz - kouřově hnědá, neprůhledná červená, zelená a šedá určené pro neprůhledné střechy. Výška role m, návin m, síla mm.


Ploché sklolaminátové role se nejvíce používají na:- prosvětlení odvětrávacích štěrbin stájí-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky