středa 8. srpna 2018

Dlazba do chodby

Venkovní i interiérové dlažby včetně samolepicí PVC dlažby vybírejte na FAVI. Ať už hledáte dlažbu do kuchyně, koupelny, předsíně nebo na terasu, u nás si vyberete tu pravou. Vaši podlahu tak může zdobit mozaika, imitace dřeva, retro dlažba či zámková dlažba. Dlažba do chodby a předsíně. Kvalitní dlažba do chodby a předsíně dokáže z těchto prostorů vytvořit jedinečné a zajímavé místo.


Vnitřní dlažba do chodby nebo bytu. Produkty skladem do dnů u vás. Najkvalitnejšia keramická a gresová dlažba do chodby.


Pri výbere vzhľadu dlaždíc do chodby dokážeme vyhovieť každému. S velkou oblibou se do předsíní a chodeb používají dlažby ze série Lima. Elegantní dlažba v příjemných odstínech v místnostech působí příjemně.


Série Lima je vyrobena z přírodního kamene, konkrétně z travertinu. Tento kámen je velmi praktický, protože má nízké nároky na údržbu, což je v místnostech, jako je předsíň velmi užitečné. Neodmysliteľné sú dlažby do kuchyne, chodby , haly a na schody. Pre obchodné a verejné priestory je keramická dlažba podlahou číslo 1. Tyto dlažby do chodby jsou z pravého přírodního kamene, krystalického vápence, v jemném šedém odstínu leštěné povrchové úpravy. Lesk daných chodbových dlažeb vhodně doplňuje toto luxusní apartmá.


Keramická dlažba je trendový materiál pre každý interiér. Interiérové dlažby sú vhodné do obývačky, chodby , haly, na schody. Kupte si dlažbu do předsíně klasickou, moderní nebo rustikální. Vyberte si z dlažby kamenné, cihlové nebo třeba betonové, které jsou vysoce odolné, mají dlouhou životnost a jsou také skvělým izolantem. Pročtěte si naše návody na instalaci, podívejte se také do naší poradny nebo na naše video s montáží.


Na fotografiích zobrazených výše si lze všimnout, že dlažba do chodby, a sice šedý vápenec v leštěné povrchové úpravě se velmi dobře kombinuje s bílým odstínem (obložení soklů a stěn), se zlatým odstínem (tapety na stěnách) a s černým ostínem dvěří. Nejoblíbenější podlahou do předsíně a chodby je stále keramická dlažba. Slinuté dlaždice Slinutá dlažba vyráběná ze živce a jílu je vhodná do zátěžových prostor. Dlaždice mají velmi nízkou nasákavost (menší než ), tudí.


Ako dlažba do chodby je vhodná keramická dlažba , leštený. Do kanceláře, vstupní haly, na recepci, do obývacího pokoje nebo do restaurace. Obklady a dlažby do interiérů vám pomohou dotvořit styl.


Při částečném obložení chodby , například jen jedné zdi nebo do určité výšky je výběr široký a příliš na tvaru nezáleží. Obložení působí spíše dekorativně a není-li ve velké ploše efekt tvarů modulů nepůsobí tak intenzivně. Tak isto dlažba s imitáciou kameňa môže byť použitá ako v interiéri, tak v exteriéri. Prosím o tip máte někdo dlažbu imitaci mramoru barva smetanová až do mléčně hněda lesklý povrch? Fotoalbum - interiéry, schody.


RIVESTI nabízí luxusní obklady a dlažby vhodné do kuchyně, koupelny, jídelny, chodby , haly, předsíně, ale také na chatu, chalupu a pro zařízení stylové restaurace či obchodu. Představte si vytříbený design, inspirovaný italským venkovem a přírodou , který osloví každého milovníka rustikálního a retro stylu. Tenké obklady a dlažby 3mm, aby jejich minimální výška nenarušila okolní místnosti bez bourání podlahy. Tradice firmy Cerrad sahá až do předválečných dob. Obklady do koupelny a koupelnové dlažba jsou stále hlavními dominantami, které určují vzhled vaší koupelny.


Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky