středa 8. srpna 2018

Drevene laty

Drevovýroba Orava ponúka drevené plotové laty a kvalitne vysušené a povrchovo obrúsené drevené obklady a drevené podlahy. Drevené obklady a drevené podlahy. Ceny v eshope Ceny produktov v našom eshope sú uvádzané v prepočte na bežný meter, vybraním vami požadovanej dĺžky plus množstva tovaru a následným.


V tejto sekcii si môžete vybrať drevené laty , využívané prevažne ako spoje napríklad na strechách. Ide o štandardné rozmery, ak potrebujete iné rozmery.

Okrem bežného oplotenia domov sú drevené laty na plot vhodné tiež na balkónové zábradlia. Montáž drevených plotových lát sa vykonáva navŕtavaním na drevené alebo kovové rámy, pričom sa odporúča aj povrchové ošetrenie. Plotové dosky z masívneho dreva na drevené ploty alebo zábradlia v rôznych dĺžkach. Dosky a fošne z kvalitného severského alebo tuzemského dreva.


Vhodná na moderné konštrukcie. DREVENÉ PLOTY: Klasické plotovky s oblúkoHRÚBKA: mm. DĹŽKA : m - EUR.


Naše plotové laty sú vyrobené iba z výberového smrekového, jelšového a bukového dreva, ktoré je dôkladne vysušené a povrchovo upravené brúsením.

NAJNIŽŠIE CENY stavebného materiálu! Nakupujte BEZPEČNE CEZ INTERNET! Záhradné plotové laty v našej ponuke, nájdete v niekoľkých rozmeroch, vzoroch a prevedeniach za výhodné ceny. Naše latky sú vyrobené iba z výberového smrekového dreva, ktoré je dôkladne vysušené a povrchovo upravené brúsením.


Vyberte si u nás kvalitný drevený záhradný plot. Cat z jedného kusu dreviny. Stavebné rezivo, osb dosky, brikety, palivové drevo - veľkoobchod. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Používajú sa aj ako strešné laty , pomúrnice, väzné trámy, krokvy a stĺpiky, ktoré sú súčasťou každej strešnej konštrukcie.


Ide o konštrukčné drevo z ihličnatých drevín (smrekové drevo), ktoré spĺňa najnáročnejšie požiadavky na kvalitu, pevnosť a únosnosť. V cenníku reziva sa cena počíta za bežný meter tohto stavebného dreva. Hobľované dosky majú využitie aj v exteriéri a to najmä ako výplň záhradných plotov, kde po vhodnej povrchovej úprave proti poveternostným podmienkam (olejovaním, nalakovaním), náhradzajú drahšie plotové laty. Vitajte na stránke našej firmy zaoberajúcej sa okrem širokého spektra stavebnej činnosti aj predajom stavebného reziva.


Nevyhnutnou súčasťou každej strešnej konštrukcie sú aj strešné laty. Ponúkame rezivá rôznych. Ich funkcia spočíva jednak v zabezpečení odvetrávania medzi krovom a strešnou.


Na zvislé stĺpiky použijeme oceľové rúrky, môžu byť aj murované z omietnutých tehál, kameňa alebo betónových plotových tvaroviek, prípadne z hobľovaných trámikov alebo guľatiny.

Ich životnosť je však veľmi krátka. Najväčší drevosklad v širokom okolí na ploche až 2km². Máme viac ako rokov skúsenosti s predajom dreva a plošných materiálov a podľa vašich požiadaviek rozširujeme aj ponuku našich služieb.


Hranoly sú zo suchého smrekového dreva. Predaj drevárskych výrobkov. Cenník stavebného a stolárskeho reziva. Výroba, uskladnenie a predaj.


Naša firma sa zaoberá predajom rôzneho dreveného materiálu vysokej kvality. Vážení klienti, výpredaj kompozitných terasových dosiek je ukončený. Momentálne máme v ponuke terasové dosky z európskej a sibírskej borovice.


Tatranský a zrubový profil so vzorom pera a drážky s priznaným spojom do véčka z jednej strany s kvalitne vysušeného a povrchovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky