čtvrtek 8. srpna 2019

Domy ze dřeva na klíč

V naší nabídce naleznete montované dřevěné chaty a domy na klíč. Dale v naší nabídce naleznete dřevěné altány, dětská hřiště, dřevěný zahradní nábytek a studny. Veškerá nabídka včetně dopravy a montáže.


Dřevostavby HK-Dřestav s. Kromě RD na klíč nabízíme i výstavbu pouze konstrukce domu. Konstrukce se skládá z obvodových a vnitřních stěn, které jsou opláštěné, dále pak ze stropů´-popř.

Individuální projekty Navrhneme a postavíme dům ze dřeva přesně dle vašeho přání. Moderní dřevostavby, bytové domy i zahradní domky stavíme na klíč. This feature is not available right now.


Levné dřevěné rodinné domy na klíč. Rodinné domy na klíč Nechte se inspirovat z naší kolekce montovaných dřevostaveb. Předkládáme vám rodinné domy na klíč jako studie, které každému zájemci o výstavbu upravujeme na míru dle jeho požadavků.


Náklady na bydlení se neustále zvyšují, není proto divu, že se spousta mladých párů nebo rodin s dětmi rozhoduje pro montované rodinné domy na klíč. Na jedné straně jejich provoz nezatěžuje přírodu vysokou spotřebou fosilních paliv, na straně druhé jsou tyto domy vyrobeny z obnovitelného materiálu - dřeva.

Naplňují tím trend trvale udržitelného rozvoje v rámci stavebnictví. Stavíme dřevostavby formou na klíč i do stavu hrubé stavby k dokončení svépomocí. Bydlete rychle a levně v jednom z našich typových domů ze dřeva. Přemýšlíte o dřevostavbě a patříte k těm, kteří neradi kupují zajíce v pytli? Stavby ze dřeva Postavíme pro Vás různé stavby ze dřeva na klíč , ve kterých se budete cítit opravdu doma!


V našem kraji i jinde po celé České Republice najdete mnoho staveb, které byly vystavěny právě díky naší stavební firmě. Ekonomické montované domy na klíč Abyste si mohli dřevěný luxus dopřát i za velmi nízkou cenu, přináší společnost Moravia Wood nabídku domů na klíč. Roubenky a sruby na klíč. Vítejte na webu společnosti Monivet! Stavíme domy ze dřeva , v kterých na Vás dýchne energie života.


Specializujeme se na projektování a stavbu moderních dřevostaveb. Jsme v obraze, víme co je moderní a co se už dávno nestaví. Jsme si jistí, že u nás najdete to, co se vám líbí a že se vám v našich domech bude hezky bydlet.


Flexibilní dispozice dřevostavby na klíč např. V základní dispozici je dřevostavba na klíč složena ze tří bytů. Na pozemku stačí vybudovat betonové základy – patky, nebo pozemní vruty, do kterých je domek zasazen, napojen na kanalizaci a přívody energií.


Samotná realizace na pozemku trvá jen několik hodin, výstavba domku v hale několik týdnů. Vyberte si z následujících projektů bungalovy na klíč , které by se vám líbily.

Pořadí bungalovů na klíč je určeno hlasováním veřejnosti. Staví inovativní projekty rodinných domů, které vždy přizpůsobuje konkrétním přáním a potřebám klientů. Každý požadavek je pro HAAS proveditelný.


Stavba na klíč Nabízíme komplexní dodávku od vašeho prvního nápadu až po předání klíčů od dokončeného domu, připraveného k nastěhování, formou stavby domu na klíč. V této variantě nabízíme návrh domu, včetně projektové dokumentace, zajištění potřebných povolení, návrhu materiálů a vnitřního vybavení, na základě vašich požadavků. Vyráběné mobilní domy a modulové dřevostavby jsou určené především k trvalému bydlení a splňují veškeré technické požadavky na nízkoenergetické rodinné domy.


Důležitým aspektem při projektování mobilních domů a modulových dřevostaveb je použití výhradně ekologických konstrukčních materiálů a moderních konstrukčních principů výstavby. Stavíme útulné a přitom levné rodinné domy na klíč z betonových, cihelných i pórobetonových tvárnic. Domluvte si s námi schůzku. Bezúdržbové dřevostavby na klíč. Bezkonkurenční ceny rodinných domů, žádné.


Kvalita a preciznost samozřejmostí. Protože se domy vyrábějí v Česku, získáváte kvalitu a všechny výhody S kandinávského domu za cenu o nižší než na evropském trhu. Naše srubové domy na klíč , roubené a dřevěné domy na klíč stavíme z kvalitního sušeného hoblovaného smrku (masív nebo lepený profil) opracovaného dvojitou péro-drážkou. Hranoly jsou v rozích spojené křížovým spojem-zámkem.


Obvodové srubové stěny jsou zatepleny tepelnou izolací (dřevitá vlna, kamenná vata, ovčí vlna atd).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky