Modelovací i potahovací hmotu můžete dle libosti tvarovat a vytvářet z ní různé figurky, jedlé květy, potáhnout s ní třeba narozeninový dort. První potahovací hmota , která se mi povedla! A tak jsem vyrobila svůj potahovaný minidortík dozdobený kytičkami.
Samozřejmě že čím déle, tím bude ten kousek Smartflexu tvrdší. Potahovací hmota v kyblíku se také nedává do lednice.
Ono to stejně není moc k jídlu, a pokud v tom snad nějaké dítě najde zalíbení, tak žmoulat to může i tak. Tuhle potahovací hmotu neznám. Použila jsem jinou dle výrobce též na potahování a byla tak měkká, že se celá shrnula.
Na modelování figurek a kytičkek bych zvolila White Icing. Dělala jsem z něj růže a byly jako skutečné. Výhoda je, že tahle hmota se dá vyválet do velmi tenka, pak na vzduchu ztvrdne.
Na dort se pak umísťuje těsně před předáním, protože ve. Zde najdete cukrářské potahovací a modelovací hmoty v různých velikostech, bílé i barvené, na modelování, potahování nebo univerzální.
Tématické fráze: marcipánové figurky prodej jak pracovat s marcipánem recept na marcipánovou hmotu potahová hmota varna potahovací hmota ze sušeného mléka mandlová hmota výroba marcipánu recept recept na vyrobu potahovaneho marcipanu kde koupit marcipánovou hmotu marcipánové figurky recept marcipánové figurky domácí výroba nejlepší potahovací hmota marcipánové. Nejlepší potahovací hmota na dorty recepty, které budete milovat. Je velmi rychlá, jednoduchá a skvěle se s ní pracuje. Jedině je třeba vymodelované tvary přikrýt třeba igelitem, aby na ně nešel prach a jiné nečistoty.
Pod dortařek zvolilo jako chuťově nejlepší hmotu K Marshmallow a fondant. Ale záleží na síle a velikosti. Nikomu z dotazovaných nepřipadá nejchutnější Roll Decor Icing, Formix ani White icing. Avšak téměř procent zvolilo jinou možnost, u které napsaly např. Wonder, Čokolínu, Smartflex velvet třešeň, pomeranč, či citron.
Několik dortařek odpovědělo, že jim nechutná žádná hmota. Nevýhoda salkového marcipánu je, že dost rychle hmota tuhne a pak se hůř rozpracovává, ale to najdeš na stránkách v odkazu na originál recept. Pokud potahujete něčím jiným než pravým mandlovým marcipánem, nedoporučují se pod potah krémy se smetanou, tvarohem apod.
Pokud byste takovými krémy chtěli dort plnit, můžete tak učinit, ale je třeba pak na okrajích udělat mantinely z jiného, bezpečného krému, a tím i celý dort pomazat. Velmi dobře se s ní pracuje, povrch dortů a jiných moučníků má dokonalý vzhled. Hmota je pružná, netrhá se a můžete ji.
Lze ji barvit potravinářskými barvami. Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají.
Je to měkká, elastická hmota sněhově bílé barvy. S kvalitní potahovací hmotou vytvoříte na Vašem dortu sametově hebký povrch, který můžete dále zdobit dle své fantazie. Nejlepší kvalita Kelmy je španělský výrobce jedlého sortimentu pro domácí i profesionální pečení a cukrářství i výrobu zmrzliny.
Jinak když si přečtete diskuzi a tomhle falešném marcipánu, tak se to několika děvčatům nepodařilo, ale to opravdu chce dostat do ruky a někdy přidat třeba cukr nebo mléko a když hmota ztuhne, tak jí malinko otočit v mikrovlnce. Já jsem s touhle hmotou spokojená. Ahoj Sabi, Kje potahovací čistě bílá hmota. Je i na modelování kytiček,zvířátekatd. Já touto hmotou taky potahuji.
Je i chutná a dobře se sní pracuje. A dort vypadá čistě bílý. Pak se prodává marcipánová hmota od p. Fiali mandlová a ta je jako marcipán má nažloutlou barvu po mandlí.
Takže můžeš potahovat objema dobře se i barvý potravinářskýma barvama. Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají jedinečný vzhled.
Nejlepší jsou krémy z másla nastavené pudinkem či kaši s mouky. Můžete pomazat i čokoládou. Je velice pružná, dobře drží tvar a proto z ní lze tvořit i složitější modelace.
Sněhově bílou hmotu nabízíme v sedmi příchutích. S hmotou se velmi dobře pracuje, je poddajná ale netrhá se. Má jemnou vanilkovou chuť.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.