pátek 9. srpna 2019

Šedý polystyren vlastnosti

Isover Greywall splňuje vysoké požadavky na tepelně izolační vlastnosti. Vylepšený šedý fasádní polystyren s nejlepš. Desky obsahují nanočástice grafitu, který odráží teplo zpět k jeho zdroji a tak zvyšují izolační účinek. Za tu dobu se šedým polystyrenem.


Cenově je šedý polystyren o dražší než polystyren EPS70F.

Jeho nesporně lepší tepelně izolační vlastnosti tak snižují tloušťku zateplení fasády. Lepšie tepelnoizolačné vlastnosti sivého polystyrénu približne o v porovnaní s bielym EPS možno využiť znížením hrúbky tepelnoizolačného materiálu. V zásade možno povedať, že pri rovnakej hrúbke je sivý polystyrén efektívnejší o približne viac ako. Je vhodný pro zateplení obvodového pláště budovy. Tento fasádní polystyren - šedý polystyren je díky své kvalitě certifikovaný do všech zateplovacích systémů námi nabízených výrobců.


Rozhodli jsme se na našem RD změnit šedý polystyren za polyuretanove desky New therm, mají o hodně lepsi izolační vlastnosti. Díky jeho skvělým tepelně izolačním vlastnostem je dnes tento izolant používanější než klasický bílý EPSF. Milióny buniek izolantu so stopovou prísadou grafitu účinne odrážajú teplo k jeho zdroju a zlepšujú tak izolačné vlastnosti.

Polystyren sypaný EPS šedý obsahuje grafit, který odráží teplo zpět k jeho zdroji a tak zvyšuje izolační účinek. U této izolace jsou deklarovány lepší tepelně izolační vlastnosti. Vzniknul tak šedý polystyren. Grafitové částice zde účinkují jako mikroskopické absorbéry a zároveň reflektory. Nanotechnologie, která dokáže „namlet“ velmi jemné částice, umožňuje, aby vzdálenost mezi částicemi grafitu byla pod mikronů a zároveň aby se částice nedotýkaly.


Kvalitní Šedý fasádní polystyren Styrotherm Plus má o lepší tepelně izolační vlastnosti než bílý EPS F. Pěnový expandovaný polystyren (EPS) je jedním z nejrozšířenějších tepelně izolačních materiálů. Izolační materiál šedý fasádní. Základní surovinou pro výrobu EPS je zpěňovatelný polystyren , ten vzniká suspenzní polymerací styrenu.


Nejčastěji se používá jako tepelná izolace pro fasády, podlahy a ploché střechy. Jeho přednosti jsou dobré mechanické vlastnosti , dobrá zpracovatelnost. Mezi hlavní výhody této izolace patří nízká hmotnost, přesné rozměry, odolnost proti poškození, dlouhá životnost, snadná opracovatelnost, nízká nasákavost a skvělé tepelně izolační vlastnosti. Většina z nich má ve výrobním programu rovněž šedý grafitový polystyren a perimetr.


Podmínky pro manipulaci a použití desek z šedého pěnového polystyrenu. Pěnový polystyren je vysoce odolný izolační materiál vhodný i pro zateplení střechy Při běžných podmínkách užití je pěnový polystyren velmi málo nasákavý materiál. I po mnoha letech působení dešťů či sněhu si tak zachovává své mechanické i izolační vlastnosti.


Tepelnoizolačné vlastnosti : Penový polystyrén EPS má veľmi nízku tepelnú vodivosť, čo je dané jeho bunkovou štruktúrou skladajúci sa z mnohých uzavretých polystyrénových buniek tvaru mnohostena obsahujúcich vzduch, ktorý má iba nepatrnú tepelnú vodivosť.

Polystyren v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Tepelně izolační vlastnosti Pěnový polystyren DCD Ideal EPS má velmi nízkou tepelnou vodivost, což je dáno jeho buněčnou strukturou skládající se z mnoha uzavřených. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Jde o variantu klasického polystyrenu.


Po spracovaní do podoby izolačných dosiek získava až o lepšie tepelnoizolačné vlastnosti v porovnaní s bielym polystyrénom EPS kvôli nižšej hodnote tepelnej vodivosti. Grafitový polystyrén má tak aj vyšší tepelný odpor R, ktorého hodnota rastie s hrúbkou použitých dosiek. Plísně na zdi pod polystyrénem vznikají jen tehdy, když je vrstva polystyrénu stěží decimetr tlustá a když má navíc původní zeď také nějaké mírně zvýšené tepelně-izolační vlastnosti oproti masivnímu kameni či cihle. Grafitový ( šedý ) fasádní polystyren NEO představuje novou generaci stavebně izolačního materiálu.


Výrazně lepších izolačních vlastností je dosaženo přídavkem absorbéru infračerveného záření (např. grafitových částic) do základní matrice pěnového polystyrenu. Dochází tím k odrazu tepelného záření zpět ke zdroji a další výrazné úspoře energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky